Mukavaa tekemistä yhdessä!

Intomarttojen tapahtumat voivat olla mitä vaan liikuntaan, käsitöihin, askarteluun, kokkailuun, uuden oppimiseen ja muuhun mukavaan yhdessä puuhasteluun liittyvää.

Intomartat tarjoaa jäsenilleen uuden harrastuksen, uusia ystäviä ja uusia taitoja. Meille tärkeintä on uusien asioiden ja ihmisten kohtaaminen ennakkoluulottomasti ja avoimesti.

Varoituksen sana: Intomartat eivät sitten pelkästään virkkaa ja neulo. Me olemme tässä vuosien saatossa käyneet käsityöjuttujen lisäksi niin kuntonyrkkeilemässä, twerkkaamassa kuin joogassakin. Mutta varmasti jokaiselle löytyy jotain mieleistä tekemistä.

Facebook-ryhmässämme voit ehdottaa millaiset tapahtumat kiinnostaisivat juuri sinua ja kahdesti vuodessa järjestämme tilaisuuden, jossa Intomartat voivat vaikuttaa tulevan kauden järjestettäviin tapahtumiin äänestämällä.

Liity mukaan ja osallistu tapahtumiin!

Kurkkaa Facebook-ryhmämme tapahtumista, mitä seuraavaksi on luvassa! Ilmoittautuminen tapahtuu Facebook-tapahtumassa ihan vaan klikkaamalla ”Osallistun”.

Tulevat ja menneet tapahtumat löydät myös vasemmasta sivupalkista.

Facebook-ryhmäämme voit myös liittyä, vaikket vielä olisikaan virallinen Intomartta. Liity ryhmään ja seuraile hyvää meininkiä. Tapahtumiinkin voi osallistua, vaikkei olisi vielä liittynyt Marttoihin. Tällöin osallistumismaksu vain on suurempi.

Jos vielä mietit, mitä Intomarttojen toiminta oikein on, käy kurkkaamassa kuvagalleriastamme!