Jokioisten Marttojen Teams puutarhaluennot kevät 2021

Kevään luennoilla tutustutaan köynnösten monipuoliseen käyttöön ja   saadaan vinkkejä siihen, miten pienikin keittiöpuutarha voi antaa paljon satoa.

 Ti 27.4. klo 10–10.45 Monivuotiset ja monikäyttöiset köynnökset

Köynnöksillä voi peittää ja pehmentää, koristaa ja korostaa. Ne sopivat niin säleikköön, pergolaan, rinteisiin, kivien päälle, puiden rungoille kuin kukkaryhmiinkin. Osa köynnöksistä tarvitsee tukea, osa kiipeää omin voimin. Luennolta saat vihjeitä ja ideoita köynnösten käyttöön kotipihassa. Ilmoittaudu 22.4. mennessä.

Ti 18.5. klo 10–10.45 Pieni, satoisa keittiöpuutarha

Pienikin viljelmä ruukuissa tai laatikossa voi olla satoisa ja monipuolinen kun hyödynnät sen mahdollisimman hyvin.  Aloita viljely aikaisin, tee uusintakylvöjä syksyn satoa varten, hyödynnä rivivälit ja ota lautaselle myös kukkia ja lehtiä. Ilmoittaudu 11.5. mennessä.

Jos haluat mukaan luennolle, niin lähetä sähköposti arja.pehkonen@martat.fi ja kerro viestissä luennon nimi ja päivämäärä. Ennen luentoa saat sähköpostiisi Teams kutsun, jolla pääset mukaan. Luennot pitää Etelä-Hämeen Marttojen puutarha-asiantuntija Arja Pehkonen.

Tervetuloa!