Vuosi 2020 oli toiminnaltaan hyvin hiljainen. Koronavirus käytännöllisesti katsoen lähes pysäytti myös marttatoiminnan. Covid 19 -viruksen leviämisen estämiseksi valtiovalta sekä aluehallintoviranomaiset antoivat suosituksia sekä määräyksiä mm kokoontumisrajoituksia. Näin ollen suunnitellut ruokakurssit, teatteri- ja konserttimatkat sekä monet muut kokoontumiset peruttiin. 

JÄRJESTÖTOIMINTA

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 4.2.2020 ja siihen osallistui 12 jäsentä. Hallitus kokoontui kaksi kertaa. Hallituksen puheenjohtajana toimi Pirjo Halonen, varapuheenjohtajana Pentti Kallinen, sihteerinä ja rahastonhoitajana Aila Kallinen, muut hallituksen jäsenet olivat Airi Jääskeläinen ja Aira Miettinen. Merja Kärkkäinen on hoitanut mediamartan tehtävää. Toiminnantarkastajana olivat Minna Malja ja Terhi Miettinen. Marttapiirin kokousedustajana oli Merja Kärkkäinen ja varalla Aila Kallinen.

KOTITALOUSNEUVONTA

Suunnittelemamme ruokakurssit: Kotikeittiön kalaruokia ja espanjalainen ilta peruuntuivat. Maaliskuun alussa ehdimme osallistua Nunnanlahden marttojen järjestämälle sushikurssille. Puutarhanhoitoilta sekä perinteinen retki puutarhalle peruuntuivat myös. Syksyllä järjestimme marttapiirin kanssa ajankohtaisen varautumistietoiskun turvavälein Pielisherkun pihassa.

KULTTUURI JA LIIKUNTA

Suunnitellut kulttuuriretket peruuntuivat. Uimaryhmä kävi Bomba Spassa säännöllisesti ennen koronrajoituksia ja toimintaa jatkettiin syksyllä, kunnes taas virus pysäytti joulukuussa.

TAPAHTUMAT JA TILAISUUDET KOLMANNELLE OSAPUOLELLE

Suunnitellut tapahtumat: kässäkahvila, puuropäivä, kirkkopyhä ja energian säästöviikko jäivät toteuttamatta.

TALOUS

Toiminta rahoitetaan osallistumismaksuilla sekä kunnan kohdeavustuksella. Tilivuoden talous oli 230,99€ ylijäämäinen. Ilman kunnan avustusta tulos olisi ollut alijäämäinen.

    JÄSENET

Yhdistyksessä on 46 jäsentä.

TIEDOTUS

Tiedotusta hoidettiin sähköpostein, kirjein ja tekstiviestein sekä Vaarojen Sanomien kautta. Lisäksi käytössä on sähköinen media yhdistyksen nettisivut ja juukalainen -yhdistysten yhteinen tapahtumakalenteri.