Juurimarttojen pikkujoulut 30.11.2018

Juurimarttojen pikkujouluja vietetään perjantaina 30.11. Illan teemana on Indonesia. Teema valikoitui paitsi kiehtovan ruokakulttuurin vuoksi, mutta myös maan viimeaikaisten luonnonkatastrofien takia. Tutustumme illan aikana indonesialaiseen ruokakulttuuriin ja syömme indonesialaisen pienyrittäjän ravintolassa. Joulun hengessä suoritamme myös pienen rahakeräyksen Indonesian maanjäristysten ja tsunamin uhrien auttamiseksi.

Ilta alkaa kello 17.30 vierailulla aasialaiseen ruokakauppaan Vii Voaniin Hakaniemessä. Tutkimme kaupan tarjontaa erityisesti pitäen silmällä indonesialaista keittiötä. Indonesialaisesta ruokakulttuurista voi lukea etukäteen vaikkapa täältä. Vii Voanista kävelemme kävelemme Merihakaan, jossa sijaitsee indonesialainen Bali Bagus -ravintola. Syömme menun, joka sisältää indonesialaisen alkuruoan, pääruoan, jälkiruoan sekä lasillisen viiniä. Menun hinta on 25€, yhdistys tarjoaa illallisen jäsenille. Illallisen jälkeen käymme omakustanteisella viinilasillisella Fleminginkadun Winossa.

Ohjelma

  • 17.30 Vierailu aasialaiseen ruokakauppaan Vii Voaniin (Hämeentie 3, Hki)
  • 19.00 Illallinen indonesialaisessa Bali Bagus -ravintolassa (Haapaniemenkatu 14A, Hki)
  • 21.30 Viinilasilliset Winossa (Fleminginkatu 11, Hki)

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköposti 25.11. mennessä osoitteeseen juurimartat@gmail.com.
Ilmoita samalla ruoka-aineallergiat ja muut rajoitteet sekä pääruoan raaka-aine (kala, kana, kasvis).

Hinta

Yhdistys tarjoaa illallisen (menu + lasi viiniä) Bali Baguksessa jäsenilleen.
Winon viinit jokainen maksaa itse.

Muuta huomioitavaa

  • Juurimartoilla on kiva jouluperinne, jonka toteutamme myös tänä vuonna. Tuo pikkujouluihin mukanasi noin 10€ arvoinen lahjapaketti. Laitamme lahjat säkkiin, josta jokainen nostaa illan päätteeksi itselleen lahjan.
  • Halutessasi varaa myös muutama kolikko mukaan. Suoritamme illan aikana pienen rahakeräyksen, jonka tuoton lahjoitamme Indonesian maanjäristyksen ja tsunamin uhrien auttamiseen. Keräykseen osallistuminen on vapaaehtoista.

Lämpimästi tervetuloa!

Hallitus

Jaa sivu