Juurimarttojen syksyn 2018 ohjelma

Juurimarttojen tapahtumat löydät alla olevasta taulukosta. Tapahtumat on ensisijaisesti tarkoitettu yhdistyksemme jäsenille. Muiden marttayhdistysten jäsenet ovat tervetulleita tapahtumiimme, jos niissä on tilaa. Ilmoittautumiset edeltävän viikon sunnuntaihin mennessä osoitteeseen juurimartat@gmail.com

Aika Tapahtuma Paikka
29.8. klo 17.30-20.00 Kätevä martta -ilta
Ruokateemana omena, jota käytimme sekä keitossa että kakussa. Maistelimme menuun sopivia viinejä. Jaoimme parhaat marttaniksit mm. miten pakata viinipulloja turvallisesti lentokoneen matkatavaroihin.
Tapiolan palvelukeskus, Espoo
29.8. klo 18.00-18.30 Hallituksen kokous
Kokous järjestettiin marttaillan yhteydessä jäsenille avoimena kokouksena.
Tapiolan palvelukeskus, Espoo
23.-29.9. Sisilian matka
Juurimarttojen matka suuntautui Ragusan maakuntaan ja Syracusaan. Perehdyimme sisilialaiseen keittiöön, viineihin ja oliiviöljyihin. Vierailemme oliiviöljypuristamolla ja viinitilalla.
Ragusa ja Syracusa, Sisilia
6.10. Päiväretki Slow Food Festivalille Fiskarsiin
Tutustuimme läntisen Uudenmaan lähiruokatuottajiin ja tuotteisiin lähiruokamarkkinoilla. Osallistuimme juurileivän koristelu- ja muotoilukurssille.
Fiskars
7.10. Juurimartat Kaikki vastaan 1 -ohjelmassa
Osallistuimme Kaikki vastaan 1 -liveshow’ssa hauskaan tehtävään, jossa vatkasimme käsipelillä valkuaisia Jyrki Sukulan johdolla. Katso ohjelma Ruutu.fi-palvelusta, osuutemme alkaa noin kohdasta 0.15
Pasila, Helsinki
7.11. klo 17.30 Herkullinen suklaa -ilta
Vierailemme suklaatehdas Goodiolla Helsingissä. Lue lisää Goodiosta, sen tarinasta ja tuotteista täältä.
Suklaatehdas Goodio, Kaikukatu 4B, Helsinki
21.11. klo 17.30-21.00 Kuulkaa korpeimme kuiskintaa – ilta
Kainuulaisia perinneherkkuja ja sielunmaisemaa. Leivomme kuhmolaiset rönttöset ja nautimme kainuulaisen menun.
Kivihaka, Helsinki
24.-25.11. Juurimarttojen myyntitempaus Martin markkinoilla
Martin markkinat on Suomen suurin vuotuinen Viro-tapahtuma, jossa esitellään virolaista kulttuuria, matkailumahdollisuuksia, käsityötä ja ruokaa. Juurimartat myyvät virolaisia ruokatuotteita omassa myyntipöydässä.
Kaapelitehdas, Helsinki
30.11. klo 17.30 Pikkujoulut
Menemme ravintolaan syömään yhdessä. Ruokateemana Indonesia. Muistellaan kulunutta vuotta ja maistellaan mahtavia ruokia ja juomia. 
Helsinki

Menneet tapahtumat löydät blogistamme, joka sisältää kuvauksia marttailloistamme, ruokaohjeita, matkakertomuksia, ruoanlaittofilosofiaamme. Kannattaa kurkata!

 

 

Jaa sivu