Kallion Uudet Martat ry

Uusimaa | Helsinki | Kallio | kallionuudetmartat@gmail.com

Kallion Uudet Martat: löydä marttailu arjestasi!

Kallion Uudet Martat ry syntyi aidosta tarpeesta, asukkaiden toiveista saada alueelle oma marttayhdistys. Olemme toimineet vuodesta 2019 lähtien, ja yhditykseemme kuuluu monipuolisesti ihmisiä Kalliosta ja lähialueilta. Meidän kanssamme marttailu on täynnä rentoja uusia kokeiluja, onnistumisia, epäonnistumisille nauramista, kestävän elämäntavan opettelua yhdessä sekä uusia ystäviä.

Tutustu meihin ja katso ajankohtaiset kuulumiset nettisivultamme osoitteessa kallionuudetmartat.fi sekä somesta: Facebookista ja Instagramista.

Kallion Uudet Martat seuraa ajankohtaista koronatilannetta

Suomen valtion, THL:n ja Marttaliiton suosituksesta Kallion Uudet Martat järjestää toistaiseksi lähinnä ulkona tapahtuvaa toimintaa. Seuraamme ajankohtaista tilannetta ja ohjeita, joiden mukaan toteutamme turvallisia tapahtumia. Rohkaisemme sinuakin varmistamaan töissä, harrastuksissa ja kaupungilla liikkuessa, etteivät toimesi aiheuta vaaraa riskiryhmissä oleville.

Huolehditaan käsihygieniasta ja noudatetaan viranomaisten ohjeita. Muistetaan myös, että myös kotona on kivaa. Siitähän meidät martat tunnetaan!

Nopea ohje varautumiseen

  1. Pese kädet huolellisesti saippualla usein. (ohjevideo)
  2. Yski ja aivasta oikein. (ohjevideo)
  3. Älä koskettele kasvojasi.
  4. Pidä hansikkaat kädessä julkisissa tiloissa ja kulkuneuvoissa.
  5. Älä kättele.
  6. Huolehdi kotivara kuntoon.
  7. Jos epäilet koronavirusinfektiota, soita aina ensin omalle terveysasemallesi tai sen ollessa suljettuna päivystysavun numeroon 116 117.
  8. Pohdi, mitä tietoa levität. Kuka sitä jakaa, miksi ja onko se tuorein tieto?

Yhteistyökumppanimme

Kallion Uudet Martat on osa Uudenmaan Marttoja