Kämmenniemen Martat Tampere Teisko

Martat on rohkea ja vahva yhteisö, joka edistää kaikenlaisten perheiden arkea. Järjestön asiantuntijat ja jäsenet - martat - ovat hiilineutraalin kodin, ruuan ja kestävän kulutuksen osaajia. Tiedostamme maapallon rajat ja kohtuullisen kulutuksen välttämättömyyden. Toiminnassamme korostuvat käytännölliset ja vaikuttavat ratkaisut. Martat ovat muutoksen tekijöitä! Ota meihin yhteyttä kammenniemenmartat@outlook.com

Vuokraamme kahvi- ja ruoka-astiastoja

Järjestämme kokouskahvituksia Kämmenniemen alueella mahdollisuuksiemme mukaan

Toivotamme Sinut tervetulleeksi marttoihin!

Hyvästä arjesta parempi maailma

Martoissa tahto osata itse muuttuu toiminnaksi. Opimme ja opastamme taitoja ja tekoja huomista varten. Kestävä arki on valintoja ruokapöydässä, kodinhoidossa ja asumisessa. Muutamme maailmaa tekemällä pieniä  asioita isosti.

Kämmenniemen Martat on jo lähes 90 vuotta vanha, mutta yhä aktiivinen yhdistys. Meillä on aina avoimet ovet ja voit ottaa ystäväsi mukaan tutustumaan toimintaamme koska tahansa.
Toiminnan suunnittelussa yritämme ottaa huomioon kaikenikäiset marttajäsenet.
Ole hyvä ja tuo rohkeasti uusia ideoita ja toivomuksia marttailtojemme aiheiksi.

Kun haluat tietoja toiminnastamme, ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Marttoja on kaikenikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Heitä yhdistää yhdessä tekemisen meininki ja halu vaikuttaa.
Tule mukaan toimintaamme!
Martat ovat yhdessä valtava määrä tiivistynyttä naisenergiaa ja reipasta huumoria.
Arjen sankareita, iloisia ja osaavia, jotka nauttivat yhdessä tekemisestä, haluavat vaikuttaa ja muuttaa maailmaa kestävämpään suuntaan… pieni pala kerrallaan.

TOIVOTAMME MUKAVIA YHTEISIÄ MARTTAILUHETKIÄ!

Martat tekevät arjen tekoja huomista varten

Huominen arki rakentuu tämän päivän teoista. Tiedostamme maapallon rajat ja kohtuullisen kulutuksen välttämättömyyden. Toiminnassamme korostuvat käytännölliset ja vaikuttavat ratkaistut. Martat ovat muutoksen tekijöitä.

Marttailuviikko v. 2021

Yksi maapallo riittää - teema kannustaa tekemään kestäviä valintoja. Tiedostamme maapallon rajat ja kohtuullisen kulutuksen välttämättömyyden. 25. - 30.10 2021 Marttailuviikon tavoitteena on tuoda martat ja marttatoiminta näkyvästi esille.

Tietoa tapahtumasta

Tutustu marttakouluun

PIRKANMAAN MARTTOJEN KÄSSÄRYHMÄ

Tapaamiset on tarkoitettu kaikille kädentaidoista kiinnostuneille martoille yhdistyksistä riippumatta. Yhdessä opimme, saamme vinkkejä toisiltamme ja tutustumme alan uutuuksiin. Tervetuloa mukaan kässämarttojen iloiseen seuraan!

Kässämartat Pirkanmaalla facebook

kuvagalleria v.2020

Martat 120v juhlavuoden kuvagalleria

Nyt tehdään hyvää - ruokaa kestävään arkeen

Hyviä uutisia sinulle, joka haluat ottaa huomioon sekä oman että ympäristön hyvinvoinnin: terveellinen ja ilmastoystävällinen ruoka kulkevat käsi kädessä.

VieKas LIFE

Hankkeen tavoitteena on pitkäaikainen, laaja ja sitouttava kansalaistoiminta. Hanketta johtaa ja koordinoi Suomen Luonnonsuojeluliitto. Hankkeen päärahoittajana (60 %) toimii EU:n LIFE-ohjelma.

Lisätietoa hankkeesta

Hyvä arki kuuluu kaikille

Martat haluavat nostaa esille arkiruoan merkitystä, myös yhteiskunnallisesti. Teemana on ”Arkiruoka on järkiruokaa”. Kestävää arkea lähestytään keittiön ja kestävien valintojen kautta.

Sano Ei hävikkiruualle

Lajittele jätteet oikein

Jätteiden lajittelu on ympäristöteko, joka säästää luontoa ja kukkaroa. Marttakoulu sivut ovat apunasi lajittelussa ja kierrätyksessä.

Marttakoulu: lajittelu ja kierrätys

Pirkanmaan Martat

Pirkanmaan Martat Tampellan esplanadi 7, 33100 Tampere, puh. 050 370 2139 pirkanmaan@martat.fi

yhteystiedot Pirkanmaan Martat etusivulle

Iloa marttailuun!