Hyvästä arjesta parempi maailma

Suomen viranomaiset antoivat 12.3.2020 ohjeet koronaviruksen aiheuttamien tartuntojen estämiseksi ja viruksen leviämisen hidastamiseksi. KÄMMENNIEMEN MARTAT noudattaa annettua ohjeistusta, tukee omilla menettelyillään viranomaisten toimintaa ja pyrkii ehkäisemään tartuntoja.

 

YSTÄVÄKAHVILA

Kaipaatko elämääsi mukavaa yhdessäoloa ja pientä piristystä arkeen? Osallistu käsityöteemalla järjestettävään Ystäväkahvilaan!

Ystäväkahvila on ikäihmisille suunnattu hyvän mielen tapahtuma. Tule rohkeasti mukaan. Vietetään mukava hetki toistemme seurasta nauttien. Olemme varanneet TAWASHI (Japanilainen pesusieni) tarvikkeet. Tarvitset vain virkkuukoukun nro 3-3,5-4. Lämpimästi tervetuloa!21.10.2021 klo 17

KOTILINNASÄÄTIÖN KERHOTILA Ullakonvainio 5

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Reija Setälä 040 7359938, kammennniemenmartat@outlook.com

Tapahtuma on maksuton ja ystäväkahvilassa tarjoamme osallistujille kahvit!

 

 

 

25.-31.10. Marttailuviikko: Yksi maapallo riittää

Marttailuviikko kokoaa Martat toimimaan kohtuullisen kulutuksen viestinviejänä

Marttailuviikon aikana tuomme esille, millaisia muutoksia ja valintoja arjessa ja kulutuksessa tarvitaan, jotta luonnonvarojen kulutuksessa päästään kestävälle tasolle sekä neuvomme, kuinka se tehdään. Helpotamme ihmisten käyttäytymisen muutosta konkreettisilla ja innostavilla kohtuullisen kulutuksen neuvoilla ja esimerkeillä. Askel kerrallaan.

Yksi maapallo riittää – teema kannustaa tekemään kestäviä valintoja. Tiedostamme maapallon rajat ja kohtuullisen kulutuksen välttämättömyyden. 25. – 30.10 2021 Marttailuviikon tavoitteena on tuoda martat ja marttatoiminta näkyvästi esille.

 


28.10. klo 17 Garderobi – ilta Puodin tiloissa

Marttaliitto järjestää jäsenilleen toimintaa verkossa #aikaaollakotona #aikaaoppia
Webinaaritallenteet on katsottavissa martta-akatemiassa 

https://www.martat.fi/a…/marttojen-liveluentojen-aikataulut/