Mukavaa meininkiä!

Kannuksen Martat tekee monenlaista yhdessä. Marttailloissa opimme uutta ja nautimme yhdessäolosta. Välillä teemme ”hyvää tekeviä” tempauksia. Tulisitko sinäkin mukaan toimintaamme?

Marttailtojen sokerina yhdessäolo ja mukava tekeminen

Kannuksen Martat kokoontuvat kaksi kertaa kuukaudessa maanantai-iltaisin marttailtaan Pappilaan. Illoissa opitaan uutta mm. tänä vuonna on tehty ekologisia pesuaineita, käyty sieniretkellä, valmistettu ruokaa ja herkkuja Yllätysmunakirjasen ohjeilla suomeksi ja ruotsiksi. Aikaisempina vuosina on kokeiltu mm. kuningatarjoogaa, origamitaittelua sekä havukranssien ja kukka-asetelmien tekoa. Joka illassa juodaan kahvia ja teetä suolaisen tai makean kera. Välillä kokkaillaan yhdessä kokeillen uusia reseptejä, välillä taas illan emäntämartta on leiponut herkut jo kotona. Monella martalla on illassa mukana oma käsityö.

Marttojen toiminnan suolana hyvän tekeminen muille

Kannuksen Martat järjestävät omia ”hyvää tekeviä” tempauksia kuten kannuslaisille äideille ja isoäideille tarjottava ilmainen aamiainen äitienpäivää edeltävänä perjantaiaamuna ja jokaiselle kannuslaiselle esikoululaiselle lahjoitettavat villasukat. Kannuksen Martat tekevät myös talkootyötä mm. seurakunnalle ja Suomen Punaisen Ristille.

Kannuksen Martat järjestivät ”Maailman suurimman marttaillan” kaupungintalolla ja siihen osallistui yli 80 marttatoiminnasta kiinnostunutta, tarjolla oli tietenkin marttojen leipomia mustikkatäytekakkuja.