Lue lisää klikkaamalla tapahtumaa.

 

Suosittu Marttojen kirjailija-ilta pidettiin jälleen yhteistyössä WSOY:n kanssa tiistaina 9.5.

Illan kirjailijavieraina olivat Sinikka Nopola, Katja Kaukonen ja Sinikka Vuola sekä runoilija Tomi Kontio. Heitä haastatteli kustantaja Anna-Riikka Carlson.

Kirjailija Sinikka Nopola kertoi juuri ilmestyneestä kertomuskokoelmastaan Onko teillä tämmöistä? Katja Kaukonen romaanistaan Lumikadun kertoja ja Sinikka Vuola toimittamastaan Eroottisen runouden antologiasta sekä runoilija Tomi Kontio luki antologiassa julkaistuja runojaan.

Kirjailijoiden jälkeen osallistujilla oli mahdollisuus ostaa kirjoja ystävähinnalla kevään juhliin.

Mukana olleilta tuli illasta kiitosta ja moni kyseli, onko odotettavissa jatkossakin kirjailija-iltoja. Yhteistyömme WSOY:n kanssa jatkuu ja syksyllä on jatkoa odotettavissa.

pj. Ritva

Hetki on käsillä –käsityötuokiot ovat Marttaliiton lahja 100-vuotta täyttävälle itsenäiselle Suomelle. Yksi tuokio toteutettiin Päivälehden Museossa 4.5.2017. Paikalla oli itse Lucina Hagman (marttahistorijoitsija Kirsi Vesterbacka) ja illan ohjelma toteutettiin useista yhdistyksistä tulevien marttojen voimin. Tapahtumassa esiteltiin myös Kansalliskirjaston ”Vuosisatamme verkkoon”-hanke, josta oli kertomassa Kansalliskirjaston kummi, valtiotieteentohtori Sinikka Salo.

Jaa sivu