Kantin Marttojen toiminta on keskittynyt Helsinkiin, jossa yhdistyksemme perustettiin vuonna 2008. Tapaamme mukavalla porukallamme yleensä kulttuurin, ruoan tai kädentaitojen merkeissä. Tapaamisia on vuodessa kymmenkunta ja toiminnassamme on mukana kaiken ikäisiä ihmisiä, sekä naisia että miehiä.

Ruoka

Järjestämme pari kertaa vuodessa jäsenillemme ruokakursseja yhteistyössä Uudenmaan Marttapiirin kanssa. Kursseilla olemme tutustuneet esimerkiksi japanilaiseen, georgialaiseen, vietnamilaiseen ja thaimaalaiseen keittiöön ja ruokakulttuuriin.

Kulttuuri

Vierailemme vuosittain museoissa ja näyttelyissä. Teemme myös kaupunkikävelyitä ja tutustumme esimerkiksi Helsingin arkkitehtuuriin. Järjestämme myös kirjailijailtoja. Yhdistyksemme nimi tuleekin yhdistelmästä Kamppia ja Minna Canthia. Yhdistyksemme perustamispaikka oli Helsingin Kamppi ja ajankohta 19. maaliskuuta 2008, joka oli Minna Canthin päivä.  Ajettelemme myös, että jäsenillämme on kanttia!

Kädentaidot

Myös erilaiset kädentaito- ja askartelutekniikat kiinnostavat jäseniämme. Ennen joulua olemme esimerkiksi askarrelleet yhdessä porukalla ammattilaisen opastuksella joulukortteja.

Tule ja ota ystäväsikin mukaan matkaan!

Voit liittyä meihin sähköisellä liittymislomakkeella täällä. Valitse alasvetovalikosta yhdistykseksi Kantin Martat.