Karjasillan Martat

Pohjois-Pohjanmaa I Oulu I martatkarjasillan@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Karjasillan Martat  kuuluu Pohjois-Pohjanmaan Marttapiiriin.

Olemme aktiivisia marttoja ja olemme innokkaita oppimaan uutta sekä seuraamme aikaamme mitä muualla tapahtuu. Vuosi 2022 on yhdistyksemme 68. toimintavuosi. Yhdistyksessämme on monen ikäisiä marttoja.

Toimintamme on monipuolista, käytännönläheistä ja innostavaa. Kokkaamme kiinnostavia ruokia, kokeilemme erilaisia valmistustapoja ja tutustumme uusiin ruokakulttuureihin. Teemme käsitöitä ja askartelemme, opimme yhdessä uusia kädentaitoja. Teemme mm. retkiä lähiympäristöön, käymme yhdessä teatterissa ja tutustumme alueen eri yrityksiin.

Toimintaamme on helppo tulla mukaan ja martta -iltoja ideoimme yhdessä. Martat voivat osallistua iltoihin oman aikataulunsa mukaan. Kaikki ovat tervetulleita.

 

Ryhmämme kokoontuu joka toinen tiistai Oulun Palvelualan Opistolla, Teuvo Pakkalan katu 15,  klo 18.00-20.00, ellei toisin ole ilmoitettu. Kokoontumispäivät näet toimintakalenterimme 2022 sivulta.

 

Marttojen vuoden 2022 teemana on kohtaaminen ja yhdenvertainen arki. Toiminnan ydin on kohtaamisissa. Vuonna 2022 vahvistamme yhdenvertaisuutta, marttailu kuuluu kaikille.

 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja marttailemaan!