Tietoa toiminnasta

Karjasillan Martat ry kuuluu Pohjois-Pohjanmaan Marttapiiriin

Ryhmämme kokoontuu parillisten viikkojen tiistaina Oulun palvelualan Opistolla (Teuvo Pakkalankatu 15)  klo 18.00-20.00, jollei toisin ole ilmoitettu. Jäsenmäärä vuoden 2016 lopulla oli 44. Vuonna 2016 marttojen toiminnan teemana oli ”Martoissa on arjen mahdollisuus – Elämä on parasta itse tehtynä!”. Kuluva vuosi on yhdistyksemme 63. toimintavuosi.

Oulun Marttayhdistysten Paikallisliitto on perustettu 2.4.1941. Paikallisliiton tehtävänä oli perustaa Ouluun marttakoulu. Yhdistyksen nimi on nyt Marttayhdistysten liitto, jonka jäsen olemme. Marttayhdistysten liitto toimii Oulun Palvelualan Opiston koulutuksen järjestäjänä. Oulun palvelualan Opistoon liittyvää historiatietoa löydät lisää tästä OPAO:n linkistä.

Viimeinen tapaamisemme ennen kesätaukoa oli retki Koitelinkoskelle 23.05.2017, jolloin vietimme kevätkauden päättäjäisiä paistellen makkaraa ja juoden nokipannukahvia sekä ihailimme kosken kuohuja. Ilma oli kuin morsian. Suomi 100 juhlan kunniaksi laitoimme rekisteröidyn linnunpöntön odottamaan tulevia muuttolintuja.

Toivotamme Sinut  sydämellisesti tervetulleeksi joukkoomme!

Mukaan Marttoihin pääset linkistä https://www.martat.fi/martat/jasenkanava/jasenhakemus/.

Yhdistyksen puheenjohtaja  Riitta Alatulkkila, sihteeri Irene Piirainen ja rahastonhoitaja Sirpa Suomela.

Kokoonnumme jälleen syksyllä Oulun palvelualan Opistolla.  Karjasillan Marttojen nettisivut on tehty 22.8.2017 ja niitä päivitetään/muokataan sitä mukaan mikäli muutoksia tulee.

 

Jaa sivu