Tälle sivulle on koottu marttojen ajankohtaista, johon myös Karjasillan Martat yhdistyksenä / jäsenenä voivat osallistua. Marttaile omalla tavallasi – ole juuri niin aktiivinen kuin haluat: tule mukaan toimintaamme tai seuraa tapahtumia ja kursseja netissä. Tekeminen on kaikille vapaaehtoista. Tervetuloa mukaan!
Elämäntapa, asenne, yhteisöllisyys. Kivaa tekemistä hyvällä sykkeellä kavereiden kanssa. Sieltä ne sosiaaliset kontaktit löytyvät ja saat hyvän mielen itsellesi ja muille.

Ompele kauppaostoksia varten kangaskassi vaikkapa käytetystä mutta kestävästä puuvillaisesta pöytäliinakankaasta. Hedelmäostoksia varten voit tehdä valoverhokankaasta pestäviä kestopusseja. Martta-lehdestä nro 2/2018 löydät teko-ohjeen.
Tehdään yhdessä hyviä ympäristötekoja!
https://www.martat.fi/marttakoulu/kasityoohjeet/vaatteet-ja-asusteet/marttakassi/

Katso vinkkejä marttojen käsityöohjeet/kierrätys osiosta. Kokeile vaikkapa vanhan villapaidan tuunaamista säärystimiksi.

Marttaseppele-lapaset ohje.
https://www.martat.fi/marttakoulu/kasityoohjeet/vaatteet-ja-asusteet/marttojen-neulemallisto/lapaset/

Marttailuviikko 25.-31.10.2021 - toimitaan kohtuullisen kulutuksen viestinviejinä, jotta yksi maapallo riittää. Marttailuviikon aikana pukeudutaan martta-t-paitoihin tai muihin martta-asuihin, missä sitten liikummekin.
https://www.martat.fi/martat/yhdistyskanava/toiminta/marttailuviikko/