Meidän uudet sivut löytyvät täältä
Marttaile omalla tavallasi – ole juuri niin aktiivinen kuin haluat: tule mukaan toimintaamme tai seuraa tapahtumia ja kursseja netissä. Tekeminen on kaikille vapaaehtoista. Tervetuloa mukaan!
Elämäntapa, asenne, yhteisöllisyys. Kivaa tekemistä hyvällä sykkeellä kavereiden kanssa. Sieltä ne sosiaaliset kontaktit löytyvät ja saat hyvän mielen itsellesi ja muille.

Karjasillan Marttojen istutuslaatikon perustamistalkoot pidettiin 6.6.2022. Laatikossa kasvaa kesäkurpitsa, erilaisia lehtikaaleja, ruohosipulia, lipstikkaa sekä punajuurta ja porkkanaa.
Viljelystä on hoidettu ja kasteltu talkoolaisten voimin. Ensimmäinen kesäkurpitsa oli jo heinäkuun alussa hyvässä kasvussa ja puolen kuun maissa satoakin korjattu - kesäkurpitsa, ruohosipulia ja lipstikkaa.

Ompele kauppaostoksia varten kangaskassi vaikkapa käytetystä mutta kestävästä puuvillaisesta pöytäliinakankaasta. Hedelmäostoksia varten voit tehdä valoverhokankaasta pestäviä kestopusseja. Martta-lehdestä nro 2/2018 löydät teko-ohjeen.
Tehdään yhdessä hyviä ympäristötekoja!
https://www.martat.fi/marttakoulu/kasityoohjeet/vaatteet-ja-asusteet/marttakassi/

Katso vinkkejä marttojen käsityöohjeet/kierrätys osiosta. Kokeile vaikkapa vanhan villapaidan tuunaamista säärystimiksi.

Marttaseppele-lapaset ohje.
https://www.martat.fi/marttakoulu/kasityoohjeet/vaatteet-ja-asusteet/marttojen-neulemallisto/lapaset/

Marttailuviikko 25.-31.10.2021 - toimitaan kohtuullisen kulutuksen viestinviejinä, jotta yksi maapallo riittää. Marttailuviikon aikana pukeudutaan martta-t-paitoihin tai muihin martta-asuihin, missä sitten liikummekin.
https://www.martat.fi/martat/yhdistyskanava/toiminta/marttailuviikko/