Karjasillan Martat ry:n käsityöt.

Marttailtoina teemme ajankohtaisia käsitöitä ja kokeilemme erilaisia Martta-lehdessä olevia käsityöohjeita sekä askartelemme vuodenaikojen teemoilla. Nautimme yhdessätekemisestä. Tule mukaan sinäkin!

 Patalapputempaukseen linkki, tässä.

Palvelualan Opiston tapahtuma, jonka marttayhdistykset järjestävät oppilaiden ja opettajien "iloksi" vapaavalintaisen teeman mukaan vuoronperään.

6.4.2018 Kässämarttojen puheenjohtajan avaus. Koululla alkaa tuolloin patalappunäyttely kestäen huhtikuun loppuun saakka. Näyttelyn jälkeen jokaiselle koulun oppilaalle luovutetaan yksi patalappu. Kampanjan teemana on kierrätys eli tarkoitus ei ole ostaa uutta materiaalia patalappujen tekoa varten.
Kampanja mukailee Marttaliiton 3.5. lanseeraamaa patalapputempausta.

Patalappu voi olla esimerkiksi neulottu, virkattu, ompelukoneella tehty, tilkkutyö tai vaikkapa huovutettu. Martat-lehdestä 1/2018 löydät kolmella eri tekniikalla tehdyn patalapun ohjeen. Katso tarkemmin tekstin yläpuolella olevasta linkistä.
Jokainen Karjasillan marttakin voi tehdä patalappuja ja luovuttaa ne koululle näyttelyyn. Voit tuoda valmiit patalaput puheenjohtajalle.

Jaa sivu