Karjasillan Marttojen kevään ohjelma 2018!

Kokoonnumme joka toinen tiistai Oulun palvelualan Opistolla (Teuvo Pakkalankatu 15) klo 18.00-20.00, jollei toisin ole ilmoitettu. Kokoontumispäivät näet tämän tekstin lopussa. Jäsenmäärä vuoden 2017 lopulla oli 38 marttaa. Marttojen toiminnan teemana on ”Elämä on parasta itse tehtynä – Arkiruoka on järkiruokaa!”. Kuluva vuosi 2018 on yhdistyksemme 64. toimintavuosi. Tervetuloa mukaan toimintaamme entiset ja uudet martat!  

Klikkaamalla alta kutakin päivämäärää, saat lisätietoa martta-illasta/tapahtumasta.

Hyvää uutta vuotta 2018! Puheenjohtaja toivotti entiset ja uudet martat martta-iltaan ja kävi läpi martat.fi sivuilta v. 2018 erilaisia tulevia tapahtumia. Vuoden ensimmäinen martta-ilta alkoi vilkkaalla keskustelulla ja touhukkaasti. Suunnittelimme innolla kevätkauden toimintaamme. Saimme kunniajäsenemme tyttären mukaan marttoihin. Tervetuloa!

Käydään illan aikana mitä tarvikkeita tarvitaan kotivaraksi pitkäaikaisen sähkökatkoksen, myrskyn tai tai muun äkillisen häiriön aikana. Lisäksi tehdään yhdessä martat.fi sivuilla olevan reseptin mukaan Tuorepuuroa. Irene tuo tarvikkeet.

Anitta ja Helena lupautuivat tuomaan illan Blinit ainekset.

Käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Tervetuloa mukaan kokoukseen!

Vieraillaan Kukkakauppa Mia-Mariassa, osoitteessa Torikatu 14. Illan aihe ilmoitetaan myöhemmin.

Koristellaan styroksisia pääsiäismunia.

Teemme martta-illassa kasvisruokaa.

Vieraillaan remontoidussa Marttalassa, Kajaaninkatu 36, 90100 Oulu.

Tehdään yhdessä erilaisia pursotettuja pikkuleipiä.

Paikka vielä avoin. Vahvistetaan myöhemmin.

Jaa sivu