Tälle sivulle on koottu marttojen ajankohtaista, johon myös Karjasillan Martat yhdistyksenä / jäsenenä voivat osallistua. Tekeminen on kaikille vapaaehtoista.

Nyt on harvinainen tilaisuus päästä tutustumaan remontoituun Eduskuntataloon.

Karjasillan Martoilla on mahdollisuus tutustua Eduskuntataloon Helsingissä perjantaina 16.11. 2018 klo 10 alkaen, kutsujana oululainen Mari-Leena Talvitie. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ottaisitko yhteyttä marttayhdistyksemme puheenjohtajaan Riitta Alatulkkilaan mahdollisimman pian. Alustavasti kiinnostuneita on 11-13 henkeä. Voit ottaa mukaasi tutustumiskäynnille puolisosi sekä ystäväsi. Ryhmämme koko voi olla 25 henkeä, mutta meidät otetaan vastaan pienempänäkin ryhmänä. Emme järjestä yhteiskuljetusta,-majoitusta emmekä ennalta varattuja lippuja kulttuuritapahtumiin Helsingissä. Tämä on osallistujan omakustanteinen matka.

Tervetuloa mukaan!

Heitä muovikassit pois käytöstä ja ompele kauppaostoksia varten kangaskassi vaikkapa käytetystä mutta kestävästä puuvillaisesta pöytäliinakankaasta. Hedelmäostoksia varten voit tehdä valoverhokankaasta pestäviä kestopusseja. Martta-lehdestä nro 2/2018 löydät teko-ohjeen. Tehdään yhdessä hyviä ympäristötekoja!

Jaa sivu