Kevään 2020 tapahtumakalenteri

Monipuolinen toimintakalenterimme tarjoaa jälleen paljon mielenkiintoisia tapahtumia – kädentaitoja, liikuntaa, ruokaa! Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumiimme, kysy lisää sähköpostitse niin saat myös tarkemmat ilmoittautumis- ja maksuohjeet sekä osoitetiedot: katevatemannatmy@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

29.1.2020 klo 18 Käsityöilta ja vuosikokous nyyttäriperiaatteella, Harjuniityn koulun nuorisotilan keittiö

 

Aloitetaan vuosi kässäillalla ja yhdistetyllä vuosikokouksella. Voit ottaa oman keskeneräisen käsityösi inspiraatioksi muille tai jos sinulla ei ole käsityötä, on illan aikana mahdollisuus opetella virkkaamaan virkkausklassikko eli isoäidin neliö!  Käsitöiden lomassa pidetään vuosikokous ja valitaan yhdistykselle uusi hallitus. Tuo mukanasi joku pieni syöminen, vietetään iltaa nyyttäriperiaatteella. Yhdistys tarjoaa kahvin / teen.
19.2.2020 klo 17:30 Hapanjuurileivonta, Harjuniityn koulun nuorisotilan keittiö

 

Tule tutustumaan ja kokeilemaan hapanjuurileivontaa, illan aikana vinkkejä juuren tekoon, käyttöön ja hoitoon sekä leipomiseen. Ota mukaan essu, oma leivontakulho ja kohotuskori / siivilä ja leivinliina. Leivotaankin vähäsen ja maistellaan uunituoretta tuotosta!
23.2.2020 Ringette-ottelu NoU- LL Say Cheese, peli alkaa klo 14, tavataan jäähallin ovilla klo 13:45

 

Tiesitkö, että Nokialla pelataan ringetteä menestyksekkäästi – mm. Suomen mestaruus 2019? Käymme katsomassa runkosarjan toiseksi viimeisen, ja sarjakärjen jännääkin jännemmän ottelun NoU Ringette – LL Say Cheese (Lapinlahti). Yhdistys tarjoaa väliajalla kahvit/teet. Ringeten saloihin pääset hyvin mukaan, sillä meillä on hallituksessa alan harrastaja, joka on lupautunut antamaan pikaopastuksen lajin sääntöihin. Tule mukaan kannustamaan NoU Ringette voittoon! Ei maksua.
To 19.3. klo 18 Kätevien emäntien rento lukupiiri

 

Lukupiirin idea on simppeli: luetaan kaikki omaan tahtiin Sirpa Kähkösen romaani ”Tankkien kesä” ja kokoonnutaan sitten keskustelemaan siitä yhdessä. Kirjoista keskustellessa huomaa, miten monella eri tavalla saman kirjan voi lukea. Tätä kirjaa pitäisi olla melko hyvin saatavilla kirjastoista ja se on julkaistu myös pokkarina. Käykää siis heti etsimässä kirja käsiinne, ja kokoonnutaan sitten maaliskuussa jossakin mukavassa paikassa. Varmistamme paikan myöhemmin. Ei ennakkoilmoittautumisia, ei maksuja, vain vähän lukemista! Keskustelua vetää Laura A. – Huom! Koronavirustilanteen vuoksi tilaisuus pidetään virtuaalisesti.
La 4.4. Drinkkikurssi klo 16-18, Nokian keskusta, Yrittäjäkatu

 

Baarimestarin opastuksella teemme maistuvia drinkkejä ja opimme rakentamaan sekä holittomia että holillisia juomasekoituksia. Pääsemme myös maistelemaan raikkaita drinkkejä. Kurssille osallistujia pyydetään ottamaan 2-4 kannellista lasipurkkia sheikeriksi itselleen.
Ke 15.4.2020 Avantouinti klo 18.00, Alisjärven saunalla 

 

Otetaan hetki omaa aikaa keskellä viikkoa ja koetaan Alisen sauna tulikuumat löylyt yhdistettynä pulahdukseen hyiseen veteen. Avantouimareiden mukaan harrastus auttaa stressiin, virkistää kehoa ja mieltä sekä parantaa verenkiertoa ja kylmänsietokykyä. Melko suurella todennäköisyydellä olosi tulee olemaan autuas avantouinnin jälkeen.
Mukaan uikkarit, pyyhe, peseytymisvälineet ja maksua varten 5.50€ käteistä.
14.5.2020 klo 17.Nokian luontopolut tutuksi osa1

 

Startataan pyörät kohti Siuroa ja tutustutaan Siuron Ruutanan luontopolkuun. Lähtö Nokian valtatien ja Urpolankadun risteyksestä. Omat juomat, yhdistys tarjoaa makkarat + muuta pikkusyötävää. Ilmoittautumiset 10.5. mennessä.
6.7.2020 klo 19 Kesäteatterielämys Siuron Koski-Teatterissa

 

Tervetuloa katsomaan, kun Anton Tsehovin klassikko Vanja-Eno valtaa lavan Siuron Koski-Teatterissa. Klassikkoon tartutaan siurolaisen rennolla mutta jykevällä otteella. Luvassa on kesäteatteria isolla T:llä. Mikä on 1900-luvun alun hipsteri? Miksi lääkärillä on viikset? Onko oikein naulata itseään seinään kiinni? Voiko teessä olla Venäjällä liikaa terästettä? Huom! Varattu lippukiintiömme on rajallinen. Ilmoittautumiset viim. 22.6.2020 soitteeseen: katevatemannatmy@gmail.com