Syksyn 2019 tapahtumakalenteri

Syksyn monipuolinen toimintakalenterimme tarjoaa jälleen paljon mielenkiintoisia tapahtumia – kädentaitoja, liikuntaa, ruokaa! Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumiimme, kysy lisää sähköpostitse niin saat myös tarkemmat ilmoittautumis- ja maksuohjeet sekä osoitetiedot: katevatemannatmy@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

18.8. klo 17 – 19 Kierrätyskahvit Nokialla
Käynnistetään Kätevien Emäntien syksyn toimintakausi jutustellen, kahvitellen ja kierrättäen. Tervetuloa mukaan kierrätyskahveille! Ota mukaan sinulle tarpeetonta tavaraa, vaikkapa astioita, kirjoja tai lastentarvikkeita, joita haluat antaa tai vaihtaa. Rahaa ei ole tällä kertaa tarkoitus vaihtaa, ei myöskään vaatteita, koska ulkona ei ole sovituskoppia. Kyseessä on matalan kynnyksen tapaaminen: tule mukaan vaikka kaverin kanssa!
29.8. klo 17.30 Voimakorukurssi, Olotila Moyo, Tampere
Tule tekemään oma voimakorusi aidoista luonnonkivistä. Kivillä on erilaisia ominaisuuksia, mutta yhteistä kaikille kiville on niiden tuoma yhteys luontoon sekä niissä piilevä viisaus, joka on peräisin tuhansien vuosien takaa. Korut tasapainottavat ja vahvistavat energiakeskuksiamme eli chakroja kivien ominaisuuksien, värähtelyn tai värin avulla. Kivistä löytyy helpotusta kipuihin, univaikeuksiin sekä moniin muihin fyysisiin vaivoihin. Ne myös puhdistavat ympäröiviä energioita. Kurssin hinta (sis. tarvikkeet) Kätevien Emäntien jäsenille 40 e, muille 50 e.
11.9. klo 17.30 Sushikurssi, Harjuniityn koulun nuorisotila
Oletko toivonut oppivasi tekemään sushia itse? Nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus! Kurssin hinta jäsenille 10 e, ei-jäsenet 20 e. Ilmoittautumiset viimeistään 4.9.2019.
19.9. Gymstick Pilates klo 17.30, Puutarhakatu 16 C, Tampere
Gymstick on Suomalainen kuntoiluväline, joka on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion. Gymstick Pilateksen on kehittänyt Lontoon Pilates-instituutin perustaja Michael King. Gymstick Pilates -tunneilla tehdään pilateksesta tuttuja liikkeitä, joiden tarkoitus on kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja ryhtiä vahvistamalla vartalon syviä tukilihaksia Gymstickiä apuna käyttäen. Kurssin hinta jäsenille 10 e, ei-jäsenet 15 e. Ilmoittautumiset viimeistään 11.9.2019.
6.10. klo 16.00 Pussukkaompelupaja
Selätä vetoketjun ompelua kohtaan tuntemasi epävarmuus ja loihdi meikkipussi, penaali, läppäri- tai tablettisuoja, kännykkäpussi tai pikkulaukku Kätevien emäntien pussukkapajassa – itselle tai lahjaksi. Voit hankkia vetoketjun ja kankaat etukäteen tai pienellä materiaalimaksulla pussukkapajasta. Saat tarkemmat ohjeet ja osoitteen (Länsi-Tre) ilmoittautumisajan päätyttyä. Kurssin hinta jäsenet 5 e, ei-jäsenet 15 e. Ilmoittautumiset viimeistään 29.9.2019.
29.10. klo 17.00 Bujoilua, Nokia
Bullet Journal eli bujo on tyhjä vihko tai muistikirja, josta rakennetaan jokaisen käyttäjän itsensä näköinen kalenterin, muistivihon ja päiväkirjan yhdistelmä. Bujon avulla voi hallita omaa aikaansa. Mukaan tarvitset tyhjän vihon/muistikirjan. Voit ottaa mukaan myös erivärisiä kyniä ja viivottimen. Kurssin hinta jäsenet 5 e, ei-jäsenet 15 €. Ilmoittautumiset viimeistään 13.10.2019.
9.11. klo 16 Äänimaljarentoutus, Joogahymy Nokia
Äänimaljarentoutus antaa tilaisuuden hengähtää, pysähtyä hetkeen ja kokea oma rauha keskellä arkirutiineja. Äänimaljarentoutus on hoitava, rentouttava ja rauhoittava. Se sopii mm. hoidoksi kehon jännitystiloihin, lieventämään stressiä ja helpottamaan uniongelmia. Tiibetiläiset äänimaljat ja wind gong luovat tilaan ihanan äänimaiseman ja voit hiljentyä hetkeen aistimaan ääniä koko olemuksellasi. Äänimaljarentoutus ei sovi psykoosiherkille henkilöille ja suosittelemme harkintaa osallistumisessa, jos olet raskaana ja raskaus ei ole sujunut ongelmitta. Hinta jäsenille 15 e, ei-jäsenet 20 €. Ilmoittautumiset viimeistään 1.11.2019.
27.11. klo 17.30 DIY-joululahjat, Harjuniityn koulun nuorisotila
Haluatko yllättää läheisesi Tee-se-itse -joululahjalla? Voit valita kaksi alla olevista tee-se-itse -lahjaideoista. Tule mukaan tekemään joulun ehkä yllättävin lahja – tai piristämään omaa arkeasi! Joululahjaideat: 1) Mehiläisvahakääre (elmu-kelmun kestokorvike), 2) Lakritsipaahdetut mantelit 3) Pyykkietikka 4) kestohedelmäkassi (ommellaan) 5) Tawashi-pesusieni (virkataan). Kurssin hinta jäsenille 5 e, ei-jäsenet 15 e.Ilmoittautumiset viimeistään 18.11.2019.
Jaa sivu