Kellokosken Martat ry

kellokoskenmartat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Yhdistys on perustettu vuonna 2005. Alkuvuodesta 2016 puhalsimme hiipuvaan yhdistykseen uutta kipinää, jotta toiminta saatiin jatkumaan. Nyt mukana on sekä kokeneita että tuoreempia marttoja, kerrassaan mahtava koostumus.

 

Kokoonnumme pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18-20. Paikkana on yleensä Kellotupa, Koulutie 20, Kellokoski. Tiedotamme marttailloista lehtien yhdistyspalstoilla (Keski-Uusimaa, Viikkouutiset) ja Facebook-sivullamme . Myös blogistamme voit lukea tulevista ja menneistä tapahtumista.

 

Marttailloissa on aina joku teema. Joskus se on käsillä tekemistä tai kokkailua, joskus vierailijan kuuntelemista ja/tai omien kokemusten vaihtamista, joskus lähdemme itse vierailulle.

 

Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita yhdistykseemme! Marttailu on siitä kiva harrastus, että kukin voi osallistua omien aikataulujensa tai jaksamisensa puitteissa. Marttailloissa ei ole osallistumispakkoa, mutta meillä on kyllä niin mukavaa, että eihän sieltä malta olla poissa!

 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat muuten saada meihin yhteyden lähetä sähköpostia osoitteeseemme kellokoskenmartat(a)gmail.com.

Hallituksen kokoonpano:
Puheenjohtaja Ulla Poutiainen
Varapuheenjohtaja Heli Udd
Sihteeri Virpi Koskela
Rahastonhoitaja Heli Udd
Hallituksen muut jäsenet: Piia Jussila, Irja Mustonen