Kellokosken Martat ry

kellokoskenmartat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Yhdistys on perustettu vuonna 2005. Alkuvuodesta 2016 puhalsimme hiipuvaan yhdistykseen uutta kipinää, jotta toiminta saatiin jatkumaan. Nyt mukana on sekä kokeneita että kokemattomia marttoja, mahtava koostumus.

Kokoonnumme pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18, paikkana on Kustaa Aadolf -koti.

Marttailloissa on aina joku teema. Joskus se on käsillä tekemistä, joskus vierailijan kuuntelemista ja/tai omien kokemusten vaihtamista, joskus lähdemme itse vierailulle. Marttailtoihin liittyy kiinteästi kahvittelu. Tarjolla on yleensä jonkun martan leipomaa kahvileipää. Näistä tarjoiluista sujautamme kahvipossuun euron tai kaksi.

Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita yhdistykseemme! Voit täyttää sähköisen lomakkeen marttojen sivuilla: https://www.martat.fi/liity-marttoihin/ Valitse piiriksi Uudenmaan martat ja kirjoita yhdistykseksi Kellokosken Martat. Näin asia menee eteenpäin. Tervetuloa!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat muuten saada meihin yhteyden lähetä sähköpostia osoitteeseemme kellokoskenmartat(a)gmail.com.

Hallituksen kokoonpano:
Puheenjohtaja Ulla Poutiainen
Varapuheenjohtaja Katja Teräs
Sihteeri Virpi Koskela
Rahastonhoitaja Liisa Ovaska
Jäsen Piia Jussila
Jäsen Heli Udd

Tiedotamme Marttailloista myös lehtien yhdistyspalstoilla (Keski-Uusimaa, Viikkouutiset), Facebook-sivullamme sekä sähköpostilla niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on tiedossamme. Myös blogistamme voit lukea tulevista ja menneistä tapahtumista. Marttaillat ovat pääsääntöisesti Kustaa Aadolf -kodissa, Koulutie 12, 04500 Kellokoski.

Jaa sivu