Keski-Lahden Martat ry:n Jäsenkirje 2 /2020 2.9.2020

Hei kaikille!

Syksy on saapunut ja käynnistämme toimintaamme poikkeuksellisissa olosuhteissa. Marttaliitto korostaa, että jokainen yhdistys on vastuussa viranomaisen määräysten, ohjeiden ja suositusten noudattamisesta omassa toiminnassaan ja jokaisen jäsenen tulee toimillaan olla estämässä koronaviruksen leviämistä. Keski-Lahden Marttojen hallitus on tehnyt päätöksen, että tänä syksynä kokoonnumme pääosin ulkona. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan. Lisäksi suosittelemme jäsenille Marttaliiton etäluentoja, joita on tarjolla taas syksyllä Martta-akatemiassa ja Facebookissa Martat vinkkaa sivuilla. Martta-akatemiaan saa tunnukset Marttaliitosta kun ilmoittaa sinne jäsennumeronsa.

Jos sinulla ei ole mahdollista käyttää nettiä tai haluat jutella martan kanssa puhelimessa, niin voit soittaa halutessasi seuraaville:

Margit Tarkiainen p. 040 511 5252
Ulla Kaikkonen p. 044 040 3744
Alli Rinne p. 044 549 3567

 

Et ole yksin, vaan haluamme jakaa kanssasi seuraavan Elina Salmisen runon:
Elämässä voi käydä
monella tapaa hyvin
Paremmin kuin on
osannut pyytää
kauniimmin kuin on
ymmärtänyt ajatella
Sillä vaikeankin takana
liikkuu taitavamman käsi
Jolle mikään ei ole
yhtä arkipäiväistä kuin
kaikki mahdottomat.

 

Keski-Lahden Marttojen syksyn toimintakalenteri:

Ma 7.9.20 Sieniretki, lähtö Takametsäntien ja Manskiventien risteyksestä Hollolassa klo 17. Ilmoittaudu viim. 5.9. Ullalle p. 0440403744, ilmoita samalla tarvitsetko kyydin vai voitko tarjota kyytiä toisille.

Ma 28.9.20 Kävelyretki, lähtö Tapanilan hiihtomajan edestä klo 16.30. Osoite Mäkirinteenkatu 29, majan lähistölle pääsee bussilla 1 T. Heidi Nerg kertoo retkellä geokätköilystä. Halutessasi ota omat eväät mukaan.

Ma 2.11.20 Retki Pikku-Veskun puistoon, kokoonnutaan klo 17.30 kesäteatterin katoksessa. Maistellaan erilaisia villiyrteistä tehtyjä teejuomia. Pirjo Jokinen kertoo teeaineksista. Katsomme yhdessä vesiurkunäytöksen klo 19.

Ma 30.11.20 Pikkujoulu, tarkemmat tiedot myöhemmin.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista Keski-Lahden marttojen netti- ja Facebook-sivuilla.

Tämä jäsenkirje lähetetään jäsenille sähköpostilla, jos yhdistyksellä ei ole tiedossa jäsenen sähköpostiosoitetta, niin kirje postitetaan.