Hei Keski-Lahden Martat!

Takana on lämmin, aurinkoinen kesä ja toivottavasti kaikki olemme saaneet lomailla ja nauttia Suomen kauniista suvesta. Syksyn toimintamme käynnistyy jo elokuussa ja jatkuu vilkkaana jouluun saakka. Erilaisia kiinnostavia tapahtumia on suunniteltu jäsentemme iloksi runsaasti. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Tapahtumakalenteriin pääset tästä!

Meillä on ulkoilmaretkiä ja sisätapahtumia, joista ilmoitamme myös sähköpostitse ja yhdistyksemme kotisivuilla https://www.martat.fi/marttayhdistykset/keski-lahden-martat/  ja facebook-sivuilla Keski-Lahden Martat.

Joudumme ottamaan huomioon toiminnassamme ajankohtaiset koronarajoitukset, jotka vaikuttavat niin, että edellytämme tapahtumiin ennakkoilmoittautumisia. Tämä siksi, jos joudumme peruuttamaan tai muuttamaan tapahtumia koronan vuoksi. Tärkeää on ilmoittautumisissa antaa puhelinnumero, jotta saamme jäsenille tiedon muutoksista.

Kiitos teille kaikille jäsenille, että olette jaksaneet olleet mukana yhdistyksessämme, vaikka olemme eläneet jo pitkään epävarmuudessa ja tapahtumia on jouduttu peruuttamaan. Toivottavasti syksy saadaan viettää jo hieman rennommin!

Keski-Lahden Marttojen jäsenmäärä on pysynyt hienosti vakaana, noin 80 jäsenessä, vaikka muualla on ollut jäsenmäärän laskua.

Tänä vuonna liittyneille uusille jäsenille meillä on erityinen yllätys, kiva ja hyödyllinen käsin tehty yksilöllinen kassi, joka jaetaan syksyn viimeisessä tapahtumassa 13.12.2021 klo 17.30-19.00 Joulutunnelmointia Marttalassa. Tervetuloa paikalle uudet ja entiset jäsenet!

Yhdistyksemme on nyt vireä, joten toivomme jäsenten kutsuvan ystäviä ja tuttavia mukaan yhdistyksemme jäseniksi. Uudet jäsenet toivotamme lämpimästi tervetulleiksi!

Oikein mukavaa ja reipasta syksyä kaikille jäsenillemme! Sydämellisesti tervetuloa tapahtumiin mukaan!

Terveisin Keski-Lahden Marttojen hallitus: Ulla, Margit, Alli, Leila, Heidi, Pirjo, Anita, Leena ja Leila

PS. Yhteystietomme löytyvät osoiteesta https://www.martat.fi/marttayhdistykset/keski-lahden-martat/keski-lahden-marttojen-hallitus-2019/