Hei martat!

Savonlinnan pahentuneen koronatilanteen takia kaikki yhdistyksemme suunniteltu toiminta peruuntuu helmikuulta ja kässäpiiri myös maaliskuulta, kuten Helena Hytönen on ilmoittanut.
Pysykää terveinä ja nauttikaa ulkoilusta, jollei pakkanen ole rajoitteena.
Koronarokotteen toivossa
Ulla

Hyvää alkanutta vuotta Keskikaupungin Martat!

Viikkoja on jo kulunut vuoden alkamisesta, mutta marttatoimintaa emme ole voineet aloittaa koronan vuoksi, joka vaan jatkaa leviämistään…Korona estää marttailua, sille emme voi mitään.
Pidimme hallituksen kokouksen 18.1.2021, jossa päätimme, että keväämmällä, esim maaliskuussa voisimme järjestää kaupunkikävelyn. Voimme silloin jakaantua 14-15 hengen ryhmiin kaupunkioppaiden johdettavaksi. Kahvittelu kuuluu silloin ohjelmaan.
Seurakunta rajoittaa tilojensa henkilömäärää. Pikkusalissa voi olla kerralla 20 henkilöä. Meidän yhdistyksessä marttailloissa on yleensä ollut huomattavasti isompi joukko, joten semmoisia tilaisuuksia emme voi järjestää toistaiseksi.

Kässäpiiriä päätettiin kokeilla. Helena onkin jo ilmoittanut kässäpiirin aikataulusta, varatuista tilavuoroista. Siellä jokainen tekee omaa käsityötään. Käytetään maskeja ja käsidesiä ja varmistataan turvavälit. Eiköhän sen onnistuisi.
Satu Räsänen tulisi  pitämään ruokakursseja, kunhan koronarakoitukset sen sallisi. Jospa kevään lopulla tai vaikka kesällä korona helpottaisi, olisimme rokotettuja jne…ja voisimme pitää kursseja.
Satu Räsäsen terveiset:
Savon Martat tarjoaa nyt keväällä ketjukoulutuksia ja muita tapahtumia Savonlinnan martoille.  Tilaisuudet ovat ilmaisia.
Kaikki tilaisuudet pidetään Seurakuntakeskuksen pikkusalissa klo 17-19.
tiistai 9.2. Toiminnan suunnittelu
tiistai 16.2. Ketjukoulutus Garderobi
keskiviikko 24.2. Ketjukoulutus Monimuotoinen kotipiha, puutarhakoulutus
torstai 18.3. Avoin luento, Kolmen päivän kotivara
tiistai 20.4. Ketjukoulus, Kotitarveviljely puutarhakurssi
tiistai 27.4. Avoin luento Eevi – tapahtuma
keskiviikko 28.4.Ketjukoulutus, Viekas Life, vieraslajit
Tilaisuuksiin tulee ilmoittautua satu.rasanen@martat.fi. Satu todella toivoo, että kurssille tulisi osallistujia eri yhdistyksistä ja saataisiin toimintaa… Turvallisuudesta huolehditaan. Enintään 20 marttaa voidaan ottaa mukaan.
Terveyttä kaikille ja aurinkoisia talvipäiviä!
Hellevi