Tänä vuonna martat tekevät patalappuja jaettavaksi. Me Keuruun Martat osallistumme patalapputempaukseen ja jaamme patalappuja puistopäivänä 3.5. Voit osallistua patalapputempaukseen esimerkiksi virkkaamalla, neulomalla tai ompelemalla (tai jollain muulla tekniikalla) patalapun tai useamman ja toimittamalla valmiit patalaput kässämartta Pirkko Niiraselle viimeistään 2.5., osoite Kantolantie 1, toinen kerros. Jos voit tulla myös torille jakamaan patalappuja, ilmoittaudu Pirkolle, pirkko.a.niiranen@gmail.com tai puhelimitse 040 546 7554.

Sote on tällä hetkellä ajankohtainen puheenaihe. Martat järjestävät keskustelutilaisuuden sotesta seurakuntakeskuksessa perjantaina 11.5. , mukana Antti Hautaniemi Sosiaali- ja terveysministeriöstä ja Markku Puro Keuruulta. Tarvitsemme muutamia vapaaehtoisia (noin 6) hoitamaan kahvituksen ja loppusiivouksen.  Kahvinkeitto ja alkujärjestelyt aloitetaan klo 14. Tilaisuus alkaa klo 16 ja loppuu klo 18, minkä jälkeen hoidamme tiskit. Ilmoittaudu Maija-Liisa Kotivuorelle kotivuorimaija@hotmail.com  tai puh 040 085 7342 maanantaihin 7.5. mennessä.

Kolmas tapahtuma toukokuussa on perinteinen Rollaattorimarssi, joka on urheilukentällä la 19.5. Marttoja on pyydetty kattamaan kahvipöydät ja tarjoilemaan kahvia. Kahvinkaatajien pitäisi olla urheilukentällä klo 13.30. Ohjelma alkaa klo 14. Tähänkin voi ilmoittautua Maija-Liisa Kotivuorelle kotivuorimaija@hotmail.com  tai puh 040 085 7342 viimeistään tiistaina 15.5.

Vapunaattona 30.4. uimahallilla on naisten ja tyttöjen vuoro klo 10-12. Mukaan on pyydetty myös maahanmuuttajanaisia ja -tyttöjä.  Olisi mukavaa, jos martat ehtisivät mukaan  isolla joukolla polskuttelemaan ja tapaamaan toisiamme. Martathan pääsevät uimahalliin kaksi kertaa kuukaudessa yhdistyksen laskuun, joten nyt voit käyttää myös tämän jäsenetusi.

 

Jaa sivu