Tietoa toiminnasta

Keskijärven Marttayhdistys on Pohjois-Karjalan vanhimpia yhdistyksiä. Vuonna 2017 vietimme 110-vuotisjuhlaa koko kylän juhliessa Marttojen kanssa. Vaikka yhdistyksemme on tänä päivänä varsin pieni, pinnistelemme silti tarmokkaasti vielä muiden yhdistysten mukana. Olemme aktiivisia, omasta elinympäristöstämme kiinnostuneita ja huolta pitäviä. Hyvä yhteistyö mukavassa ilmapiirissä on voimaannuttavaa ja iloa antavaa.

 

Toimintamme on monen kirjavaa lähtien perinteisistä ruoanlaitosta omalle ja välillä vieraammallekin väelle. Monikulttuurisuus on tullut tutuksi pitämillämme ruokapäivillä maahanmuuttajille. Syksyn säilöntäkurssi on jo perinne. Toimintaamme kuuluu varsinkin kesäisin retket ja tutustumiset lähitienoon kulttuurikohteisiin. Marttojen kahvi- ja lettutarjoilu on tullut varmasti monelle Ryssäys-markkinoiden kävijälle tutuksi. Arvostamme luontoa ja kestävää kehitystä. Yhteistyötä teemme toisten yhdistysten kanssa erilaisissa tapahtumissa. Keskijärven kauniisti kunnostettu Kylätalo antaa mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Avustamme juhlien järjestelyissä ja kahvituksissa.

 

Olet tervetullut mukaan toimintaan! Jäsenenä voit osallistua toimintaan voimiesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Voit olla omannäköisesi Martta!

 

Mottomme: Vanhaa arvostaen ja uutta oppien!