Kiihtelysvaaran Kirkonkylän Marttayhdistys ry

Tervetuloa mukavaan ja aktiiviseen toimintaamme mukaan :)

Tietoa toiminnasta

Toimintasuunnitelma 2018 / Vuoden teema: Kestävä arki

MAALISKUU

Duo Solosen konsertti 11.3. klo 14 Suojapirtillä. Täällä pohjantähden alla – musiikkia Suomesta ja suomalaisuudesta. Järjestäjänä Kiihtelysvaara seura. Vapaa pääsy, ohjelma 5e. Martat huolehtivat kahvituksesta.

Puutarhailta 21.3. klo 17-19 Kiihtelysvaaran kirjastolla. Pohjois-Karjalan Martoista Maarit Sallinen-Uusoksa tulee Luonnosta turvaa- hankkeen puitteissa kertomaan satolootan perustamisesta, sekä helppojen ja voimaa vaativien hyötykasvien kasvatuksesta. Lisäksi kotivaratietoisku, askarrellaan istutuspotteja sanomalehdestä ja kylvetään siemeniä jokaiselle kotiin viemisiksi. Vaihdetaan huonekasvien pistokkaita. Yrttien ja versojen kasvatusvinkkejä. Kirjastossa on esillä puutarha-aiheista kirjallisuutta. Kirjasto tarjoaa kahvit.

HUHTIKUU

Espanjalainen ilta 19.4. klo 17 Seurakuntatalolla. Kurssilla tutustutaan espanjalaisen ruoan herkullisuuteen ja monipuolisuuteen. Valmistetaan kokonainen ateria, joka alkaa tapaksista ja päättyy makeasti. Pääruokana paellaa. Iltaan mahtuu 20hlöä ja ilmoittautumiset Marjutille p. 044 0904673 viimeistään 16.4, jotta tiedämme varata raaka-aineita tarvittavan määrän.

Monikulttuurinen ruokatapahtuma 21.4. klo 11-15 Keskijärven kylätalolla. Yhteistyössä Keskijärven Marttojen ja MSL:n ”Kotoverkostoja maaseudulle” -hankkeen kanssa. Valmistetaan ja syödään tuokaa yhdessä. Hankkeen tavoitteena on suunnitella ja järjestää yhdessä kylä- ja muiden yhdistyksen kanssa leppoisia yhdessäolon tilaisuuksia, joissa paikalliset asukkaat ja maahanmuuttajataustaiset henkilöt voivat tavata, tutustua, viettää aikaa yhdessä ja vaikkapa oppia jotain uutta toistensa elämästä ja kulttuurista. Tapahtuma on avoin kaikille ja ruokailu on ilmainen. Ilmoittautumiset Riitalle p. 050 336 7554, 31.3.2108 mennessä.