Kiteen Kantosyrjän Martat ry

tupu.vuorinen@gmail.com

Ota yhteyttä ja liity mukavaan porukkaamme

Elisa Lehikoinen, pj. 050 5453745, ellehikoinen(at)gmail.com

Ritva Pitkänen, siht. 040 7446294, ritva_pitkanen(at)luukku.com

Lisää tietoa kotisivuillamme, jotka ovat Kyläpari ry:n sivujen harrastuksia-osassa (www.kylapari.fi).

Vuosikokous pidettiin 11.2. 2019 sisustuskahvila Wilhelmiinassa. Toimintasuunnitelmaan kirjattiin monenlaista. Maailman suurimpaan marttailtaan, jota Kiteellä vietettiin 31.1. evankelisella kansanopistolla, osallistui yhdistyksestämme kymmenkunta jäsentä. Kiteellä 5.2. järjestetyssä juhlavuoden kurssi-illassa Yllätysmuna – kananmunaa kaikin tavoin -tapahtumassa oli sielläkin jäseniämme. Rinta- la luomisyövistä saimma tietoa Kiteesalissa 26.2. Hankalasta kelistä  huolimatta pari jäsentämme uskaltautui 9.3. Kyläpari ry:n ja Järventauksen marttojen järjestämälle laturetkelle.

Kiteen marttayhdistysten yhteistä 120-vuotisjuhlaa vietettiin 17.3. Juhlapäivä alkoi jumalanpalveluksella Kiteen kivikirkossa, jatkui lounaalla ravintola Kipakassa ja sen jälkeen ohjelmallisessa juhlassa Kiteesalissa alkaa monipuolista ohjelmaa sisältävä juhla.

  • Kranssin askartelua Marttalassa Alman opastuksella 8.4. klo 17-19. Ota mukaan sakset ja pääsiäiseen liittyviä tarvikkeita. Tarvikkeita on varattu  myös marttojen puolesta. Raili ja Sirkka opastavat suuhunpantavan valmistuksessa.
  • Vesijumppa tiistaina 9.4. ja kolmena seuraavana tiistaina Vespelissä klo 8. Uimahallimaksu + 2 euron maksu ohjauksesta. Uimaan pääsee tiistaisin jo klo 6.
  • Tupperware-kutsut Liisa Purmosella 14.4. klo 15. Tervetuloa!
  • Vuoden varrelle on luvassa lisäksi mm. yksi ruokakurssi, toimintaa omien ikämarttojen parissa, suuhygienistin esitelmä ja sieniretki. Myös käsitöitä ja askartelua pidetään vireillä: vauvasukkia neuvolassa on riittävästi, mutta vauvojen äideille tarvitaan vielä lisää. Kannattaa muistaa myös katsoa Kiteen kirjaston sivuilta taitobussin käyntipäivät, joita on noin kuukauden välein.
  • Kerro omat toimintaideasi ja toiveesi – silloin marttailuvuosi muotoutuu myös sinun toiveidesi mukaan!

Jaa sivu