Kiteen Kantosyrjän Martat ry

tupu.vuorinen@gmail.com

Ota yhteyttä ja liity mukavaan porukkaamme

Elisa Lehikoinen, pj. 050 5453745, ellehikoinen(at)gmail.com

Ritva Pitkänen, siht. 040 7446294, ritva_pitkanen(at)luukku.com

Lisää tietoa kotisivuillamme, jotka ovat Kyläpari ry:n sivujen harrastuksia-osassa (www.kylapari.fi).

Vuosikokous pidettiin 11.2. 2019 sisustuskahvila Wilhelmiinassa. Toimintasuunnitelmaan kirjattiin monenlaista. Maailman suurimpaan marttailtaan, jota Kiteellä vietettiin 31.1. evankelisella kansanopistolla, osallistui yhdistyksestämme kymmenkunta jäsentä. Kiteellä 5.2. järjestetyssä juhlavuoden kurssi-illassa Yllätysmuna – kananmunaa kaikin tavoin -tapahtumassa oli sielläkin jäseniämme. Rinta- la luomisyövistä saimma tietoa Kiteesalissa 26.2. Hankalasta kelistä  huolimatta pari jäsentämme uskaltautui 9.3. Kyläpari ry:n ja Järventauksen marttojen järjestämälle laturetkelle.

Kiteen marttayhdistysten yhteistä 120-vuotisjuhlaa vietettiin 17.3. Juhlapäivä alkoi jumalanpalveluksella Kiteen kivikirkossa, jatkui lounaalla ravintola Kipakassa ja sen jälkeen ohjelmallisessa juhlassa Kiteesalissa alkaa monipuolista ohjelmaa sisältävä juhla.

Kevättalvikaudella on askarreltu myös kransseja, käyty vesijumpassa ja Tupperware-kutsuilla.

  • Kesälahti City Mahaton -ulkoilutapahtumassa Marttojen kävelyaika on ke 29.5. klo 17-19. Ilmoittaudu Elisalle yhteiskyytien sopimiseksi. Tervetuloa kävelylle!
  • Vuoden varrelle on luvassa lisäksi mm. yksi ruokakurssi, toimintaa omien ikämarttojen parissa, suuhygienistin esitelmä ja sieniretki. Myös käsitöitä ja askartelua pidetään vireillä: vauvasukkia neuvolassa on riittävästi, mutta vauvojen äideille tarvitaan vielä lisää. Kannattaa muistaa myös katsoa Kiteen kirjaston sivuilta taitobussin käyntipäivät, joita on noin kuukauden välein.
  • Kerro omat toimintaideasi ja toiveesi – silloin marttailuvuosi muotoutuu myös sinun toiveidesi mukaan!

Jaa sivu