Kiteen Marttayhdistys ry

Kitee I Pohjois-Karjala I kiteenmarttayhdistys@hotmail.fi

Tietoa toiminnasta

Kiteen Marttayhdistys ry on vanhin Kiteen eri marttayhdistyksistä.

Kiteen Marttayhdistykseen kuuluu nykyisin neljä toimintaryhmää: Kiteenkylä, Kiteenlahti, Savikko ja Tasapää. Ryhmien oman toiminnan lisäksi jäsenet voivat osallistua kaikkiin yhdistyksen retkiin ja tapahtumiin.

Yhdistyksellämme on oma toimipiste Kiteen keskustassa, kauppakeskus Kupiaisen kiinteistössä (Pokentie 3). Marttalassa pidetään mm. yhdistyksen kokoukset, tapahtumia, myyjäisiä, kursseja jne. Myös osa toimintaryhmistä käyttää Marttalaa kokoontumispaikkanaan.

Tule tutustumaan paikan päälle ja seuraa Facebook-sivuamme!

Neulotaan vauvojen villasukkia neuvolaan!

Martat saivat vinkkiä, että Kiteen lastenneuvolassa olisi taas tarvetta vauvojen villasukista. Martat neulovat sukkia talkoilla. Sukat neulotaan kutittamattomasta Nalle-langasta, hyvä ohje on esimerkiksi junasukat ks. ohje tästä.

Voit hankkia lankoja itse tai Kiteen Marttayhdistyksen ostamia lankoja saa Virve Hiltuselta puh. +358407247169. Valmiit sukat kootaan myös Virvelle, josta ne lahjoitetaan eteenpäin neuvolaan.

Myös SiunSoten Kiteen terveyskeskussairaalassa on tarvetta kaikenkokoisista aikuisten villasukista, niitä voi myös toimittaa Virvelle. Sukkien on oltava uusia.

Kiitos kun autat ♥️

 

Toimintasuunnitelma 2022

Tule mukaan Kiteen Marttayhdistyksen toimintaan ja tuo ystäväsikin tutustumaan marttoihin! Olet lämpimästi tervetullut!

Toimintasuunnitelma 2022 Tulevat tapahtumat

Martoissa on arjen mahdollisuus! Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme.

Lue lisää toiminnastamme