Kiteen Marttayhdistys ry                        Jäsentiedote 2020

Keväinen tervehdys Kiteen Marttayhdistyksestä!

Kevään toimintaan on vaikuttanut maailmanlaajuinen koronaviruspandemia. Marttaliiton ohjeistuksen mukaisesti myös meidän yhdistys on joutunut siirtämään maalis-huhtikuun tapahtumia, kuten myös marttapiiri ja -liitto omia tapahtumiaan. Tilannetta seurataan tiiviisti ja tiedotetaan jäseniä tilanteen selkiydyttyä. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme toukokuun alusta noudattamaan toimintasuunnitelmaamme, huomioiden Marttaliiton ja THL:n ohjeistukset.
Rajoituksista huolimatta ei ole syytä minkäänlaiseen paniikkiin, vaan järkevään toimintaan. Marttatoiminnassa on paljon, mitä voi tehdä omassa kodissa, pihalla ja kevään myötä puutarhassa. Martat.fi-sivustolle on avattu AIKAA OLLA KOTONA -SIVUT, joille on koottu hyödyllisiä ja piristäviä Marttojen vinkkejä. Jatketaan marttailua positiivisuus säilyttäen, tilannetta seuraten ja mahdollisuuksien mukaan muita auttaen!

Vuosikokouksen kuulumisia

Puheenjohtajana jatkaa Satu Kolehmainen. Satu toimii myös toimintatilastovastaavana ja vuokra-astiastovastaavana. Varapuheenjohtajana aloitti Kati Timonen ja sihteerinä jatkaa Hanna Putkonen. Muut hallituksen jäsenet ovat Virve Hiltunen, Jaana Hukka, Marja Kokko, Aila Lamminsalo, Ritva Leinonen, Anneli Pirnes, Milja Saukkonen, Kati Timonen ja Arja Toropainen (Marttalan tilavaraukset, Marttala-vastaava). Rahastonhoitajana ja jäsenrekisterinhoitajana (hallituksen ulkopuolisena) jatkaa Merja Vuorjoki. Vuosikokous hyväksyi uudet säännöt yhdistykselle.

Kiteen Marttayhdistyksen nettisivut ovat

www.martat.fi/marttayhdistykset/kiteen-marttayhdistys-ry
Löydät Kiteen Marttayhdistyksen myös Facebookista. Lisäksi yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan Koti-Karjala-lehden Martat-palstalla.
Martat.fi –sivustolle on luotu myös toimintaryhmien omat sivut, joista löytyvät mm. ryhmien esittelyt ja toimintakalenterit.

Marttalan päivystys on avoinna kevätkaudella maanantaisin klo 10.00–12.00.

Syyskaudella 2020 päivystysaikoja harvennetaan, niistä tiedotetaan myöhemmin. Päivystysaikana voit käydä ilmoittautumassa tapahtumiin, ostamassa tuotteita tai käydä hoitamassa muita martta-asioita. Päivystysaikoina voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse 044 041 3398.

Yhdistyksen varoja käytetään jäsenistön hyväksi vielä tänä vuonna mm. seuraavasti:

  • Yhdistys maksaa toimintaryhmille kurssi- tai tarvikekuluja 200 €/ryhmä
  • Yhdistyksen kursseilla ei peritä kurssimaksuja
  • Yhdistys kustantaa osan kesäteatterilipun ja joulukuun Porvoon matkan hinnoista
  • Yhdistys tarjoaa joulupuuron ja kahvit joulukuussa

Kiteen Marttayhdistyksellä on vuokrattava kahviastiasto Arabian ”Arctica Resta” (n. 50:lle), juomalaseja ja kuohuviinilaseja. Huom! Jäsenille vuokraus edullisempaan hintaan. Hinnastot löytyvät kotisivuiltamme. Astiavaraukset Satu Kolehmaiselta puh. 050 306 0533 tai sähköpostilla satu.kolehmainen(AT)gmail.com. Myös toimintaryhmiltämme löytyy vuokrattavia astiastoja, niistä löydät lisätietoja nettisivuilta.      

TOIVOMME RUNSASTA OSANOTTOA TAPAHTUMIIN, TUO MYÖS YSTÄVÄSI MUKAAN MARTTATOIMINTAAN, KURSSIMME OVAT KAIKILLE AVOIMIA. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Kiteen Marttayhdistys ry:n hallitus