Kiteen Säyneenkylän Martat ry

sähköposti: helena.heinvuori@me.com

Tietoa toiminnasta

Kiteen Säyneenkylän Martat ry on 85-vuotias marttayhdistys. Marttaillat ovat toimintamme perusta, ja marttailloissa pyrimme keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Vuonna 2017 jatkamme teemalla Elämä on parasta itse tehtynä. Teemme myös kulttuuriretkiä mm. teattereihin ja eri puolille Pohjois-Karjalaa.

Rohkaisemme jäseniä martat.fi -sivuston ja sähköpostin käyttöön. Jaamme kokousmuistiot ja pöytäkirjat jäsenille sähköpostitse. Jäseniä meillä on 32, joista noin puolet suht´ aktiivisia. Korostamme, että kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan marttailtoihin ja muuhun toimintaa juuri sen mukaan kuin heidän oma elämäntilanteensa antaa myöten.

Yhdistyksemme puheenjohtaja on Arja Perttula. Tapahtumayhteistyötä teemme mm. Säyneenkylän alueen kyläyhdistyksen ja Säynejärven Maamiesseuran sekä Kiteen seurakunnan kanssa. Vuosittaisen toimintasuunnitelman ja budjetin ulkopuolisista yhteistyöhankkeista päätetään tapauskohtaisesti marttaillassa/hallituksessa, jolloin voidaan arvioida, riittääkö tekijöitä ja missä laajuudessa mukaan lähdetään.

Tule joukkoon, liity jäseneksi!

Jaa sivu