Kiteen Säyneenkylän Martat ry

Sähköposti sihteerille: helena.heinvuori@me.com

Tietoa toiminnasta

Kiteen Säyneenkylän Martat ry on 88-vuotias marttayhdistys. Kuulumme Pohjois-Karjalan marttapiiriin. Tavoitteenamme on järjestää innostavaa ja kiinnostavaa toimintaa, jonka myötä löydämme ja säilytämme sisäisen marttamme. Marttaillat ovat toimintamme perusta, ja haluamme pitää ne virkistävinä ja vapaina seurusteluhetkinä, joissa keskustelemme myös ajankohtaisista aiheista.

Yhdistyksemme puheenjohtaja on Mariitta Rautio. Jäseniä meillä on 31, joista noin puolet suht´ aktiivisia.  Luottamustehtäväkiertoa pyritään tehostamaan, mutta korostamme, että kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan marttailtoihin ja muuhun toimintaa juuri sen mukaan kuin heidän oma elämäntilanteensa antaa myöten. Rohkaisemme jäseniä martat.fi -sivuston ja sähköpostin käyttöön. Jaamme kokousmuistiot ja pöytäkirjat jäsenille sähköpostitse.

Tapahtumayhteistyötä teemme mm. Säyneenkylän alueen kyläyhdistyksen ja Kiteen seurakunnan kanssa. Vuosittaisen toimintasuunnitelman ulkopuolisista yhteistyöhankkeista päätetään marttailloissa, jolloin voidaan yhdessä arvioida, riittääkö tekijöitä ja missä laajuudessa mukaan lähdetään.

Tule joukkoon, liity jäseneksi!