Kiteen Säyneenkylän Martat ry

sähköposti: helena.heinvuori@me.com

Tietoa toiminnasta

Kiteen Säyneenkylän Martat ry on 85-vuotias marttayhdistys. Marttaillat ovat toimintamme perusta, ja marttaillat haluamme pitää virkistävinä ja vapaina seurusteluhetkinä, joissa keskustelemme myös ajankohtaisista aiheista. Vuonna 2018 jatkamme teemalla Elämä on parasta itse tehtynä.

Rohkaisemme jäseniä martat.fi -sivuston ja sähköpostin käyttöön. Jaamme kokousmuistiot ja pöytäkirjat jäsenille sähköpostitse. Jäseniä meillä on 31, joista noin puolet suht´ aktiivisia. Yhdistyksemme puheenjohtaja on Mariitta Rautio (2018-2019). Luottamustehtäväkiertoa pyritään tehostamaan, mutta korostamme, että kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan marttailtoihin ja muuhun toimintaa juuri sen mukaan kuin heidän oma elämäntilanteensa antaa myöten.

 Tapahtumayhteistyötä teemme mm. Säyneenkylän alueen kyläyhdistyksen ja Kiteen seurakunnan kanssa. Vuosittaisen toimintasuunnitelman ulkopuolisista yhteistyöhankkeista päätetään marttailloissa, jolloin voidaan yhdessä arvioida, riittääkö tekijöitä ja missä laajuudessa mukaan lähdetään.

Tule joukkoon, liity jäseneksi!

Jaa sivu