Marttojen vierailu Korvikkoon su 26.7.2020

Korpijoki-Ohenmäki Kylät ry on kutsunut Kiuruveden Martat vierailulle kyläntalolleen Korpijoelle Martan päivänä 26.7. Lähtö: Kiuruveden linja-autoasemalta klo 12.00 kimppakyydein. Ilmoittautumiset Pirjolle 22.7. mennessä puh. 040 3564421.

Korpijoki-Ohenmäki on Pohjois-Savon vuoden kylä 2020. Korvikko on entinen Korpijoen kyläkoulu, joka on kunnostettu kyläntaloksi.

Ajo-ohje: ABC:n kiertoliittymästä käännytään Pyhäsalmen tielle ja ajetaan 12 km Aittojärven risteykseen, josta käännytään oikealle Korpijoen tielle. Ajetaan n. 8 km kunnes sillan jälkeen aika pian vasemmalla on Korvikko.

Tervetuloa mukaan!

Neulekahvila tiistaisin  klo 13.00-15.00
Marttojen kaikille avoin neulekahvila kesän ajan kirjaston takapihalla ti 16.6. alkaen turvavälit huomioiden  Voit halutessasi tuoda mukanasi oman retkituolin. Säävaraus!

Katso video!    Puikkoja ja kahvia

Muu marttatoimintamme on nyt tauolla koronaviruksen takia. 

Marttaliitto ohjeistaa, että

  • Marttayhdistykset voivat heinäkuun alusta, 1.7. alkaen ja esimerkiksi Martan päivänä kokoontua oman harkintansa mukaan. On suositeltavaa kokoontua ulkotiloissa. Mahdollisissa tapaamisissa on tärkeää muistaa hyvä käsihygienia ja riittävät turvavälit. On tärkeää, että mukaan ei tulla, jos on vähäisiäkään sairauden oireita.

Monet viettävät nyt enemmän aikaa kotona. Aikaa olla kotona -sivuille on koottu Marttojen vinkkejä koko perheelle ruokaan, käsitöihin ja muuhun ajanvietteeseen liittyen. Sivuille pääset alla olevasta linkistä.

Aikaa olla kotona -sivut