Kojonkulman Martat ry

Loimaa Lounais-Suomen Martat

Näin meillä marttaillaan

Kokoonnumme epäsäännöllisesti, mutta aktiivisesti, ympäri vuoden. Meillä on teatteri- ja kesäretkiä, tutustumiskäyntejä, kursseja, saunailtoja, pikkujouluja, talkoiluja ja tapahtumien järjestämisiä, lainkaan unohtamatta niitä pidetyimpiä eli perinteisiä marttailtoja. Niissä aiheena voi olla terveys ja hyvinvointi, käsityöt, puutarha, ruuanlaitto, jne. Meidän yhdistyksen rikkaus on pienen kylän aktiivinen toiminta ja jäsentemme suuri ikähaarukka – aivan pienistä martoista yhdistyksemme vanhimpiin, edelleen aktiivisiin kunniajäseniin.

Kokoonnumme marttaystäviemme kotona, seuraintalo Kojontuvalla, metsässä, ravintolassa valmiin tarjoilupöydän äärellä, museossa, leipomossa, jne. Otamme mielellämme vastaan jäsentemme toiveita marttailun aiheista. Jos kiinnostuit ja haluat liittyä jäseneksemme tai ehkä aluksi vain tulla tutustumaan toimintaamme esimerkiksi johonkin marttailtaan, ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja saat puheenjohtajaltamme Päivi Vanha-Perttulalta 050 366 9839 paivi.vanhaperttula@gmail.com tai sihteeriltämme Minna Pulliselta 050 590 4848 minna.pullinen@pp.inet.fi