Marraskuu 2020 Joulumyyjäiset

Kontulan Martat on perinteisesti osallistunut Mikaelinkirkolla marraskuun lopulla järjestettäviin joulumyyjäisiin. Tänä vuonna kirkon myyjäiset jouduttiin perumaan koronan vuoksi, ja Kontulan Martat järjestivät omat pienimuotoiset myyjäiset omalle väelle 23.11. Marttaillassa. Myytävänä oli runsas valikoima käsityökerhon upeita töitä. Myyjäisten tuotto käytetään oman seurakunnan Rakenna Joulupuu-keräyksen hyväksi. Kiitos käsityökerholle!

Syyskuu 2020 Sieni-ilta

Syyskuun lopulla Kontulan Martat järjestivät sieni-illan. Meillä oli tietoa sienten ravintoarvoista, värjäyssienistä ja myrkkysienistä, runsaasti erilaisia sieniä ja niistä tehtyjä säilykkeitä esillä näyttelyssä. Ne tuntuivat kiinnostavan ja herättivät kysymyksiä ja keskusteluita. Piirakat olivat herkullisia ja hupenivat pian parempiin suihin. Kahvia ja piirakkaa saatiin nauttia katsellen upeita Saara Alhopuron sienitaideteoksia ja niihin liittyviä herttaisia tarinoita.

Heinäkuu 2020 Martanpäivät

Kontulan Martat teki Martanpäivän kunniaksi retken Annalan huvilalle. Kahvittelun jälkeen lähdettiin opastetulle perhospuutarharetkelle Annalan puutarhaan. Siellä on perennoiden, hyötykasvien ja kesäkukkien kirjo valtava. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka.

Kevät 2020 pipotalkoot

Keväällä 2020 korona yllätti maailman, mutta Kontulan Martat jatkoivat marttailua mm. neulomalla pipoja Jorvin vastasyntyneille Marttaliiton kortin hengessä: Maaliskuussa 2020 syntyi 2 viikossa 60 pipoa Jorviin vietäväksi