Marttaillat

Toiminnan sydän on marttailloissa, joissa eri teemojen ohella kuulet myös muutoksista Marttayhdistysten toimintaan. Kokoonnumme joka toinen maanantai klo 18:00 – 20:00 Korson asukastilassa osoitteessa Korsontie 2 (talossa on hissi). Auton voi jättää joko talon radanpuoleiseen päätyyn tai viereiselle hiekkaparkkipaikalle. Myös julkisilla pääsee pääsee mainiosti paikalle.

Marttaillat alkavat vapaalla seurustelulla klo 17:30. Kello 18:00 alkaa ohjelmaosuus, ja se päättyy klo 19.30, minkä jälkeen tilaan voi jäädä taas vapaasti keskustelemaan asioista klo 20:45 asti. Sen jälkeen hälytykset menevät päälle.

Kahvia on tarjolla vuosikokouksessa ja erikoisilloissa, jolloin tarjoilut toimivat nyyttikestiperiaatteella.  Kukin tuo tarjolle jotakin, jos siltä tuntuu. Muuten tarjolla on keksejä. Otathan oman mukisi mukaan.

Syyskuu
13.9. Vuosikokous
27.9. Tupailta: mikä muuttui korona-aikana vai muuttuiko mikään?

Syksyn ohjelma tarkentuu myöhemmin

Toimintaryhmät

Sauvakävely

Sauvakävelemme tiistaisin, ja syksyn ensimmäinen sauvakävely on 14.9. Lähtö on klo 10:00 Ankkapuistosta Korsontien sillan luota. Kävelyä vetää Marjatta Virtanen puh. 044 5334 718.

Kirjapiiri

Kirjapiiri kokoontuu syys- loka ja marraskuussa kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 13:00 Lumon kirjaston järjestöhuoneessa. Ensimmäinen kokoontuminen on 29.9. Vetäjänä on Mirja Nikkanen puh. 040 8450. Kirjapiiri on avoin myös muille kuin Martoille. Käytämme maskeja ja turvavälejä!

Syksyn kirjat:
29.9. Minna Rytisalo: Rouva C

Syksyn muut toimintaryhmät tarkentuvat myöhemmin

Muuta toimintaa

Retki Lottamuseoon

23.8. alkaen klo 12:00 teemme retken Lottamuseoon Lotta-Svärd-toiminnan täyttäessä 100 vuotta. Tarkoituksena on myös perehtyä siihen, että mitä yhteistä lotilla ja martoilla on ollut sotavuosien aikana. Tutustumme myös hienoon puutarhaan ja syömme yhdessä lounasta. Retki on Martoille ilmainen. (Koronarajoitusten vuoksi siirtyy myöhempään ajankohtaan)

Korson kyläpäivä (peruttu)

28.8. Korso-seura järjestää yhdessä alueen eri toimijoiden kanssa Korson kyläpäivän. Martat tarjoilevat tapahtumassa vohveleita ja mehua tms.Tästä vielä tarkempaa tietoa myöhemmin.

Teatteriretki Helsingin kaupunginteatteriin

29.9. klo 19:00 osallistumme Helsingin kaupunginteatterin Areenassa klassiseen teatteriesitykseen Baskervillen koira.

Yhdistyksen hallitus päätti, että tilaisuus on maksuton jäsenille, joten lippuja on varattu lisää. Mikäli lippuja jää, ne voidaan myydä ulkopuolisille teatterin  hinnoilla  43 €/eläkeläinen ja 46 €/peruslippu.

Liput on lunastettava teatterilta viimeistään 8.9., joten sitovat ilmoittautumiset  ma 6.9. mennessä virtanen.marjatta(a)gmail.com tai p. 044 5334718. Sitovat siksi että yhdistys ei maksa käyttämättömistä lipuista.

Syksyn muu ohjelma tarkentuu myöhemmin