Kuivasjärven Martat

Kuivasjärven martat on perustettu 15.3. 2001 jolloin mukana aloittamassa oli 12 henkilöä. Pieni, mutta vireä marttayhdistys kokoontui noin kerran kuussa jonkun kiinnostavan aiheen ympärille; kokkaamaan, oppimaan uutta, puuhastelemaan tai vain viettämään yhdessä mukavaa iltaa. Historian aikana kuivasjärveläiset ovat mm. säilöneet syksyn satoa, viettäneet eri maiden teemoilla iltoja, leiponeet lasten kanssa, keitelleet keittoja, vierailleet erilaisissa paikoissa (kauneushoitola, puutarha).

Toimintamme rakentuu aina jäsenien toiveiden mukaan ja myös lapset ovat aktiivisia osallistumaan yhteisiin iltoihimme, jotka toisinaan ovat suunnattu täysin lasten toiveet huomioiden. Tällä hetkellä meitä marttoja Kuivasjärvellä on 32.

Jos olet kiinnostunut ruoanlaitosta, leivonnasta, kodinhoidosta, käsillä tekemisestä, puutarhan hoidosta, omasta hyvinvoinnista ja ylipäätään elämisen ihanuudesta, tule tutustumaan toimintaamme. Kokoonnumme noin kerran kuussa mukavien teemojen ympärille ja mielellämme otamme uusia jäseniä mukaan toimintaan.

Tapahtumakalenteri

Helmikuu 2021:

1.2. klo 18:00 Hallituksen kokous Tanjan luona

23.2. klo 18:00 Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous, kaikki jäsenet tervetulleita. Kahvia/teetä. Vuosikokouksen jälkeen uusi hallitus kokoontuu.

Maaliskuu 2021:

17.3. klo 18:00-21:00 Helpot välipalat (koko perheelle) Pöllökankaan koulun kotitalousluokassa.

Huhtikuu 2021:

Viikko 15 (päivämäärä tarkentuu myöhemmin) Voileipäkakkukurssi Pöllökankaan koulun kotitalousluokassa.

Toukokuu 2021:

11.5. klo 18:00-20:00 Hallitus kokoontuu Seijan luokse kevään kokoukseen suunnittelemaan syksyn toimintaa.

Viikko 20 (päivämäärä tarkentuu myöhemmin) Juustopiknik nyyttikestiperiaatteella Ainolan puistoon. Säävaraus.

 

Elokuu 2021: