Kuivasjärven Martat

Kuivasjärven martat on perustettu 15.3. 2001 jolloin mukana aloittamassa oli 12 henkilöä. Pieni, mutta vireä marttayhdistys kokoontui noin kerran kuussa jonkun kiinnostavan aiheen ympärille; kokkaamaan, oppimaan uutta, puuhastelemaan tai vain viettämään yhdessä mukavaa iltaa. Historian aikana kuivasjärveläiset ovat mm. säilöneet syksyn satoa, viettäneet eri maiden teemoilla iltoja, leiponeet lasten kanssa, keitelleet keittoja, vierailleet erilaisissa paikoissa (kauneushoitola, puutarha).

Nyt yhdistys on toiminut hieman yli viisitoista vuotta erilaisten teemojen ympärillä. Olemme käyneet teatterissa, tehneet ajankohtaisten aiheiden myötä ruokia ja leivonnaisia (äitienpäivä, lakkiaiset, valmistujaiset, joulu, pääsiäinen jne.) Lasten kanssa olemme pitäneet pizza- ja Halloween-iltoja. Raakaruoka-illat ovat olleet mielenkiintoisia ja kyseisen teeman mukaista iltaa olemme järjestämässä taas ensi talvena.

Toimintamme rakentuu aina jäsenien toiveiden mukaan ja myös lapset ovat aktiivisia osallistumaan yhteisiin iltoihimme, jotka toisinaan ovat suunnattu täysin lasten toiveet huomioiden. Tällä hetkellä meitä marttoja Kuivasjärvellä on 42.

Jos olet kiinnostunut ruoanlaitosta, leivonnasta, kodinhoidosta, käsillä tekemisestä, puutarhan hoidosta, omasta hyvinvoinnista ja ylipäätään elämisen ihanuudesta, tule tutustumaan toimintaamme. Kokoonnumme noin kerran kuussa mukavien teemojen ympärille ja mielellämme otamme uusia jäseniä mukaan toimintaan.

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2018:

15.1. klo 18-20 kokoonnumme Kaijonharjun kerhohuoneelle koruaskartelemaan Nanti Koretin opastamana. Ilta on jatkoa Nantin viime vuonna pitämälle koruaskarteluillalle.

Tammikuussa pidämme hallituksen kokouksen Tanjan luona.

Helmikuu 2018:

14.2. klo 18-20 vietämme ystäväniltaa Honkapirtillä aiheena raakaruoka 2, Marika opastaa meitä jälleen raakaruoan lumoihin. Tarkoituksena on että jokainen toisi yhden ystävän mukanansa iltaan ystävänpäivän kunniaksi.

26.2. Yhdistyksen vuosikokouksen Kaijonharjun kerhohuoneella klo 18 alkaen, jonka jälkeen uusi hallitus kokoontuu.

Maaliskuu 2018:

12.3. tutustumme luontaiskauneushoitola Auringonsäteeseen osoitteessa Heinätorinkatu 11-13. Ilmottautumiset Tanjalle 7.3. mennessä!

Huhtikuu 2018:

10.4. klo 18-20 käymme tutustumassa Lankamaailmaan. Kaffen/teen merkeissä meille avataan käsityön uusimpia trendejä, voimme esittää illan sisällöstä toiveita, jonka mukaan ilta rakennetaan. Illan aikana on yleensä ollut myös mahdollisuus ostaa tuotteita hieman edullisemmin.

Toukokuu 2018:

7.5. klo 18-20 teemana ulkoilu ja liikunta. Menemme yhdessä ulkoilemaan Pilpasuolle. Kimppakyyditys.

 

Elokuu 2018:

vko 34 Mennään Koitelin Koskelle kokkaamaan eräruokaa

Hallituksen kokous

Syyskuu 2018:

vko 37 Marttojen yhteinen teema kestävä arki (hävikkiruoka??)

Lokakuu 2018:

vko 42 NLP-ilta, jäsenemme Terhi Friman pitää illan aiheesta

Marraskuu 2018:

vko 46 kuntosalin käyttö/ PT-ilta, jäsenemme fysioterapeutti Paula Sarias pitää illan aiheesta

Joulukuu 2018:

vko 49-50 yhdistyksen pikkujoulut, jotakin kulttuuria

 

Jaa sivu