Kypärämäen Martat Ry

Keski-Suomi I Jyväskylä I Kypärämäki I martat.kyparamaki@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Tervetuloa Kypärämäen Marttojen sivuille!

Marttailu kiteytyy tunnuslauseeseen Hyvä arki kuuluu kaikille. Martoille on tärkeää yhdessä toimisen ilo ja ympäristölle, taloudelle ja terveydelle kestävät valinnat.

Kokoonnumme maanantai-iltaisin kolmen viikon välein  Kypärämäen Työväenyhdistyksen kerhotilassa (ent. Demaritupa), os. Erämiehenkatu 6, ellei ohjelmassa ole ilmoitettu toisin.

Aloitamme kahvittelulla ja kuulumisten vaihtamisella klo 17.45 eli varttia vajaa klo 18. Marttaillan varsinainen ohjelma alkaa klo 18.00.

Huom! Koronatilanteesta huolimatta pyrimme järjestämään marttailtoja tilanteen niin salliessa. Marttailu on hauskaa ja se on sallittua kunhan huolehdimme tilaisuuksien järjestelyistä turvallisuusasiat huomioiden, niin viranomais – kuin Marttaliiton ohjeiden mukaisesti. Hankimme yhdistyksen tilaisuuksia varten käsidesiä ja varalle kasvomaskeja (pääasiallisesti jokainen tuo kasvomaskin itse, jos haluaa käyttää). Kerhotilassa järjestämme istumapaikkoja väljemmin, ja otamme käyttöön käsidesin, ja tarvittaessa suositellaan kasvomaskien käyttöä.

Tervetuloa! Tulethan paikalle vain terveenä!

Voit ottaa meihin yhteyttä emaililla: martat.kyparamaki@gmail.com.

Martat-lehti digitaalisena

Martat lehden juhlanumero