Koronatilanteesta huolimatta marttailtoja voidaan järjestää tilanteen niin salliessa. Marttailu on hauskaa ja se on sallittua kunhan huolehdimme tilaisuuksien järjestelyistä turvallisuusasiat huomioiden, niin viranomais – kuin Marttaliiton ohjeiden mukaisesti. Hankimme yhdistyksen tilaisuuksia varten käsidesiä ja varalle kasvomaskeja (pääasiallisesti jokainen tuo kasvomaskin itse, jos haluaa käyttää). Kerhotilassa järjestämme istumapaikkoja väljemmin, ja otamme käyttöön käsidesin, ja tarvittaessa suositellaan kasvomaskien käyttöä.

Marttaillat keväällä 2021

Voimme jälleen järjestää marttailtoja koronarajoitusten lievennettyä. Huolehdimme edelleenkin turvallisuudesta: käytämme maskeja, käsidesiä on saatavilla sekä huomioimme myös turvavälit. Hallitus kokoontui  ma 3.5. ja ideoi seuraavat marttaillat:

Ma 24.5. klo 18 Villiyrtit: Tunnistus, käyttö ja keruu. Pauliina Silvennoisen opastamana tutustumme villiyrtteihin ja maistelemme villiyrttileivonnaisia. Kokoonnumme kerhotilassamme Erämiehenk. 6.

 

Ma 7.6. klo 17.00 alkaen (huom. aika!) Vierailemme  Sulkurannan siirtolapuutarhassa.  

Kokoonnumme Sulkurannan pääportilla klo 17 (os. Puutarhanranta 5). Portilta kävellään Sulkurannan kerhotuvalle Jyväsjärven rantaan Anneli Heinosen opastuksella.  Tilaisuudessa Sulkurannan siirtolapuutarhayhdistyksen puheenjohtaja Saila Remes-Heimonen kertoo alueesta ja sen pitkästä historiasta. Marttailta vietetään ulkona, joten huomioi sään mukainen pukeutuminen.
Yhdistys tarjoaa kerhotuvan terassilla kahvit suolaisen ja makean kera. Kuljemme kimppakyydein, joten kerro ilmoittautumisen yhteydessä  jos tarvitset tai voit tarjota kyydin.

Tarjoilujen järjestämiseksi ilmoittautumiset Eijalle ti 1.6. mennessä p. 040 822 9415, eija.heiniluoma@gmail.com.

Syksyn tapahtumia

Ma 6.9. klo 18  Porinailta

Ma 27.9. Vuosikokous