Hiuksiin kertyy ajan mittaan jäämiä muotoilutuotteista, hoitoaineista ym. pese silloin tällöin hiukset ruokasoodalla. Ota käteen noin teelusikallinen soodaa ja sekoita siihen vähän vettä. Hiero seos hiuksiin ja hiuspohjaan ja huuhtele. Hiukset ovat tosipuhtaat ja iho raikkaan tuntuinen. Auttaa myös seborrean hoidossa ja tehoaa päänahan kutinaan. Tämä annos on lyhyille hiuksille.

Lankkasin kenkiä mustalla kenkälankilla vaalean maton päällä. Turun Sanomat olisi ollut käden ulottuvilla, mutta luulin olevani niin huolellinen eteen nyt sentään matolle lankkia tipauttaisi, joten en vaivautunut lehteä levittämään. Seuraavassa hetkessä matolla oli kolme senttiä pitkä musta läikkä! Hieroin siihen hätäpäissäni Sappisaippuaa, odotin muutaman minuutin ja pesin läsikän ja saippuan pois pyykinpesuaineella ja mitä näinkään! Läkki oli täysin hävinnyt! Siis Sappisaippua tehoaa jopa kenkälankkiin.

Istuin kirkonmäellä puisella penkillä ja tahrin housuni oikein kunnolla pihkaan. Etsin netistä neuvoja millä saisin housut puhtaiksi. Ensin pehmitin pihkan ruokaöljyllä ja sen jälkeen levitin ruokaöljyn päälle tiskiainetta ja hankasin sen päälle leivinjauhetta. Pesin housut 60 asteessa, ensimmäisessä pesussa jäi vielä rasvatahra näkyviin, mutta uusin käsittelyn Fairylla ja leivinjauheella ja laitoin uudelleen pesukoneeseen, ja ihmeiden ihme housut olivat puhtaat.