LÄNSI-HOLLOLAN MARTAT

• järjestämme eri aiheisia marttailtoja ja kursseja marttajärjestön toiminta-alueilta
  • teemme retkiä mm. luontoon, sienimetsään, teatteriin, kylpylään
  • mahdollisuuksien mukaan toteutamme jäsenistön toivomuksia – tule mukaan kehittämään toimintaa
  • toimimme Länsi-Hollolan alueella ja meillä on jäseniä myös alueen ulkopuolelta
  • tilaisuutemme ovat kaikille avoimia
  • kokoonnumme useimmiten Toivolan nuorisoseurantalolla (Kivikoskentie 111)
  • toiminnasta tiedotamme kotisivuillamme, Facebookissa ja jäsentiedotteissa

Auli Susi

Sihteeri
Sanna Styrman

Rahastonhoitaja
Tiina Rönkkö

Jäsenet
Irma Eerola
Jaana Juvonen
Arja Tolvanen
Sirkka Tuominen
Tiina Rönkkö
Laura Korkeila
Sirkku Torvasti
Sanna Styrman

Hatsina: Raila Jäämaa
Järvenkylä: Marja Ahonen
Kastari: Satu Pöllänen
Sairakkala: Seija Susi
Tenhelä: Päivi Kykkänen
Toivola: Sirpa Kerppilä

Laura Korkeila on yhdistyksemme Mediamartta ja edustajamme Marttapiirin hallituksessa.
Vapaaehtoiset mediamartat toimivat aktiivisesti oman marttapiirin yhdistysten tukena martat.fi:hin liittyvissä asioissa. Yhdistykset saavat heiltä tukea ja neuvoja yhdistyksen oman martat.fi-sivun ylläpitoon.
Lisätietoja mediamartoista ja piirin toiminnasta saat Lauralta p. 050-3006098

Ulla Kaikkonen on yhdistyksemme KV-Martta.
Kansainväliset martat ovat kiinnostuneita kulttuureista, kotoutumisesta ja Marttojen kehitysyhteistyöstä. Kansainvälinen martta ottaa selvää, mitä Marttojen hankkeissa on meneillään. Hän kertoo oman ja muitten yhdistysten jäsenille ajankohtaista tietoa työstämme Kamerunissa, Etiopiassa ja Malawissa.

Taru Vartiainen on oma kässämarttamme.
Taru järjestää aktiivisesti kässäkahviloita, näyttelyitä sekä erilaisia käsityötempauksia. Taru on toiminut aikaisemmin myös yhdistyksemme puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä.
Kässäkahvilat järjestetään yhteistyössä Laitialan, Keski-Hollolan, ja Tennilän Marttojen kanssa. Kokoontumispaikka on joko Nuorisoseura Toivolan talolla Sairakkalassa tai Kukko-talolla Kukonkoivussa.
Kässämartta on vapaaehtoinen, joka toimii oman yhdistyksensä kädentaitoryhmän vetäjänä ja toiminnan vastaavana. Kässämartta on harrastaja, joka on kiinnostunut käsitöistä monipuolisesti ja on valmis kokeilemaan aina uutta. Kässämarttailu on harrastustoimintaa, jossa ei ole opettajaa ja oppilaita vaan opastus tapahtuu vertaisohjauskena – toinen toiseltaan oppien.
Lisätietoja kässämarttatoiminnasta saat Tarulta p.050-524 2337 tai taru.vartiainen@phnet.fi

Auli Susi

Marttailu on mukavaa toimintaa myös lapsille ja nuorille! Marttojen nuorisojäseneksi voi liittyä huoltajan suostumuksella alle 15-vuotias henkilö. Nuorisojäsenellä ei ole äänioikeutta. Nuorisojäsen ei maksa jäsenmaksua eikä saa jäsenlehteä.
Lansi-Hollolan Martoissa on tällä hetkellä kaksi pikkumarttaa ja ainakin yksi entinen pikkumartta, nykyinen täysjäsen.

Pikkukokki-sivusto on Marttojen tekemä sivusto lapsille ja Pikkukokki-kerhojen ohjaajille. Sivuilta löytyy reseptejä, siivousvinkkejä, askarteluohjeita, leikkejä ja vaikka mitä!
Tervetuloa mukaan!
www.martat.fi/marttakoulu/pikkukokki/