LÄNSI-HOLLOLAN MARTAT

• järjestämme eri aiheisia marttailtoja ja kursseja marttajärjestön toiminta-alueilta
  • teemme retkiä mm. luontoon, sienimetsään, teatteriin, kylpylään
  • mahdollisuuksien mukaan toteutamme jäsenistön toivomuksia – tule mukaan kehittämään toimintaa
  • toimimme Länsi-Hollolan alueella ja meillä on jäseniä myös alueen ulkopuolelta
  • tilaisuutemme ovat kaikille avoimia
  • kokoonnumme useimmiten Toivolan nuorisoseurantalolla (Kivikoskentie 111)
  • toiminnasta tiedotamme kotisivuillamme, Facebookissa ja jäsentiedotteissa

Auli Susi

Toivola: Sirpa Kerppilä

Laura Korkeila

Ulla Kaikkonen

Taru Vartiainen on oma kässämarttamme.
Taru järjestää aktiivisesti kässäkahviloita, näyttelyitä sekä erilaisia käsityötempauksia. Taru on toiminut aikaisemmin myös yhdistyksemme puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä.
Kässämartta on vapaaehtoinen, joka toimii oman yhdistyksensä kädentaitoryhmän vetäjänä ja toiminnan vastaavana. Kässämartta on harrastaja, joka on kiinnostunut käsitöistä monipuolisesti ja on valmis kokeilemaan aina uutta. Kässämarttailu on harrastustoimintaa, jossa ei ole opettajaa ja oppilaita vaan opastus tapahtuu vertaisohjauskena – toinen toiseltaan oppien.
Lisätietoja kässämarttatoiminnasta saat Tarulta p.050-524 2337.

Auli Susi

Jaa sivu