Lapinjärven Martat ry

Uusimaa I Lapinjärvi I lapinjarven.martat@gmail.com

Ajankohtaista

Lapinjärven Martat ry. piti vuosikokouksen torstaina 22.2. Kokouksessa käytiin läpi vuoden 2017 vilkas toimintakertomus ja suunniteltiin kuluvan vuoden toimintaa.

Lue lisää

Kokoontumiset

Pidämme Marttailtoja noin kerran kuussa. Illat järjestetään teemasta riippuen joko jäsenten kotona tai esimerkiksi Koko Kylän Työhuoneella Lapinjärven kirjaston päädyssä. Illoista ilmoitetaan tarkemmin yhdistyksen Facebook sivulla ja paikallislehtien järjestöpalstalla.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoja sähköpostitse lapinjarven.martat@gmail.com tai Facebook-sivulta

Tietoa toiminnasta

Lapinjärven Martat ry toimii Lapinjärvellä Itä-Uudellamaalla. Kokoonnumme Marttailtoihin noin kerran kuussa. Kaikille avoimien iltojen teemana voi olla esimerkiksi jokin kädentaito.

 

Martat järjestävät myös monia jo perinteiseksi muodostuneita tapahtumia Lapinjärven Kirkonkylällä. Toukokuussa ohjelmassa on Taimitori&Koko Kylän Kirppis, kesällä kyläjuhlien Marttakahvila ja joulukuussa joulunavaus Kylänraitin Joulu. Tapahtumien tuotoilla tuemme paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä hyväntekeväisyyskohteita. Jäsenistön toiveiden mukaan käymme myös esimerkiksi retkillä, konserteissa ja teatterissa.

 

Tästä pääset yhdistyksen facebook-sivuille