Lapinjärven Martat ry

Lapinjärvi I lapinjarven.martat@gmail.com

Ajankohtaista

Kokoonnumme suunnittelemaan vuoden 2018 toimintaa vuosikokoukseen to 22.2.2018 klo 18 Koko Kylän Työhuoneelle. Työhuone löytyy Lapinjärven kirjaston päädystä, osoite Lukkarinpolku 5.

Kokoontumiset

Pidämme Marttailtoja noin kerran kuussa. Illat järjestetään teemasta riippuen joko jäsenten kotona tai esimerkiksi Koko Kylän Työhuoneella Lapinjärven kirjaston päädyssä. Illoista ilmoitetaan tarkemmin yhdistyksen Facebook sivulla ja paikallislehtien järjestöpalstalla.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoja sähköpostitse lapinjarven.martat@gmail.com tai Facebook-sivulta

Tietoa toiminnasta

Lapinjärven Martat ry toimii Lapinjärvellä Itä-Uudellamaalla. Kokoonnumme Marttailtoihin noin kerran kuussa. Kaikille avoimien iltojen teemana voi olla esimerkiksi jokin kädentaito.

 

Martat järjestävät myös monia jo perinteiseksi muodostuneita tapahtumia Lapinjärven Kirkonkylällä. Toukokuussa ohjelmassa on Taimitori&Koko Kylän Kirppis, kesällä kyläjuhlien Marttakahvila ja joulukuussa joulunavaus Kylänraitin Joulu. Tapahtumien tuotoilla tuemme paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä hyväntekeväisyyskohteita. Jäsenistön toiveiden mukaan käymme myös esimerkiksi retkillä, konserteissa ja teatterissa.

 

Tästä pääset yhdistyksen facebook-sivuille

Jaa sivu