Lappeen Martat

Etelä-Karjala | Lappeenranta | tarjasiskohelena@gmail.com

Tapahtumakalenteri 2020

Tietoa toiminnasta

Puheenjohtaja Tarja Koponen, puh. 050 543 1233, tarjasiskohelena(at)gmail.com

Lappeen Marttayhdistys on perustettu 1926

Lappeen martat toimii omana yhdistyksenä, jonka alla toimii toimintaryhmät. Ne sijaitsevat Iitiässä, Kären kylällä, Hanhijärvellä, Karhuvuoressa, Muukkolassa, Uuslavolassa ja Vainikkalassa.

Toimintaryhmät ovat itsenäisiä ryhmiä.

 

 

Hei yhdistyksen jäsenet, vuosi 2020 on mukavasti pyörähtänyt käyntiin. Toimintaryhmien vetäjät kävivät tammikuussa piirissä kuuntelemassa piirin ja liiton tulevista tapahtumista, niistä meille kertoi Tuija Valjakka. Niistä on hyvä ottaa vinkkejä omaankin vuoden tapahtumakalenteriin. Maailman suurin Marttailta on 13.2.2020 ja sitä me vietetään kukin toimintaryhmä omalla tavalla. Vuosikokous on 20.02.2020 piirin tiloissa klo 18. Hallitus kokoontuu klo 16.30. Vuoden 2019 pikkujouluissa oli kivasti porukkaa, joten nytkin olisi mukava jos saataisiin jäsenet joukolla osallistumaan vuosikokoukseen ja tekemään siitä oman näköinen. Tulemalla paikalle voit vaikuttaa toimintaan.
Oikein antoisaa toimintavuotta kaikille, tehdään siitä taas sellainen, että vuoden päästä vuosikokouksessa kun kertaamme tämän vuoden tapahtumia, on siellä montaa mukavaa ja hauskaa kerrottavaa.

Kuvagalleria

Martat vinkkaa tapahtumat

Puheenjohtajan turinoita.

Sivu on vielä tekeillä.