Lappeenrannan Marttayhdistys

Etelä-Karjalan Marttapiiri / lappeenrannan.martat@gmail.com

Toimintasuunnitelma 2019

Toukokuu: Vesivoimistelu Lappeenranta Spa  2.5. klo 10.00-11.00. Sen jälkeen lounas Kasinolla.

Kesäkuu: lomakuukausi – ei toimintaa

Heinäkuu: Martanpäivänä 26.7. vierailu Kotkaniemessä. Lähtö Peltolan pysäkiltä klo 12.30. Paluu klo 15.00.

Elokuu:  lomakuukausi – ei toimintaa

Syyskuu: Marttatori Helsingissä Senaatintorilla 14.9. E-Karjalan marttapiiri järjestää ja ilmoittaa lähdön ajankohdan myöhemmin.

Lokakuu: Kylpylämatka Viroon Pärnuun 6.-10.10. Tarjous Matka Pojilta hinta 329 e Medical Spa and hotel Estonia. Osallistujamäärä vähintään 10 henk. Vaihtoehtona kotimaan kylpylämatka, jos ei tarpeeksi osallistujia.

Marraskuu:  Marjut kertoo Marttojen ketjukoulutuksen antia keväältä ja  syksyltä. Kokoonnutaan kaupungintalon kabinetissa.

Joulukuu: Pikkujoulut. Alustavasti keskusteltu ruokailusta Ammattiopisto Sampon ravintolassa.

 

Marttatoiminta

Yhdistyksemme osallistuu Marttapiirin järjestämiin ruokakurssitilaisuuksiin. Lappeenrannan Marttayhdistysten naiset kokoontuivat tekemään hurmaavia voileipäkakkuja. Tässä on kuvia lopputuloksista. Tapas voileipäkakku, kreikkalainen broilerikakku, punajuuri-vuohenjuustokakku ja pienet lämminsavulohileivokset.

Hurmaavat voileipäkakut

Lämminsavulohileivokset

Nyt on kevätkylvön aika

Puutarhamartat harrastavat hyöty- ja koristekasveja ja järjestävät puutarha-aiheisia tilaisuuksia ja retkiä yhdistyksille. Liitto ja piirit tukevat puutarhamarttoja kouluttamalla, tuottamalla aineistoa ja pitämällä yhteyttä toimijoihin.

Martat
Jaa sivu