Latokasken Martat ry

Uusimaa I Espoo I latokasken.martat@gmail.com

Latokasken Martat

Latokasken martat kokoontuvat kevät- ja syyskaudella viikoittain Kaskikappelilla. Yhdistykseemme kuuluu tällä hetkellä 36 jäsentä, joista tapaamisissa on läsnä noin henkilöä 15 -20 henkilöä illan teeman mukaan vaihdellen.

Otamme toiminnassamme erityisesti huomioon marttojen valtakunnalliset teemat ”Kestävä arki” sekä ”Hyvä arki kuuluu kaikille”. Toimintamottomme on ”Elämä on parasta itse tehtynä”. Painotamme kädentaitoja ja yhdessä tekemistä, vahvistamme osaamista ja yhteisöllisyyttä.

Martta-illoissa on esillä erilaisia, yhdessä suunniteltuja asiakokonaisuuksia mm. terveyteen, kestävään kehitykseen ja harrasteisiin liittyen. Kutsumme martta-iltoihin myös ulkopuolisia asiantuntijoita alustamaan eri teemoista käytäviä keskusteluja.

Edellisen vuoden aikana olemme tutustuneet mm. muovien kierrätykseen ja ekosiivoukseen, valmistaneet raakakakkuja, pitäneet puutarhaillan taimienvaihtoineen ja vaalineet terveyttä useiden eri aiheiden merkeissä. Teemme myös erilaisia askartelu- ja käsitöitä, joita myymme tapahtumissamme kuten esimerkiksi Kaskikappelilla järjestettävissä joulumyyjäisissä.

Myyjäisten tuotosta jaamme esimerkiksi keväällä stipendejä lähiseudun koulujen nuorille (7 kpl) kädentaitoja painottaen. Saatuja tuottoja ja mm leivontatuotteita on jaettu myös eri tilanteissa apua tarvitseville Espoon kaupungin eri tahojen ja seurakunnan kautta.

Yhteistyötä teemme muiden marttayhdistysten, erityisesti Espoon marttayhdistysten, Espoonlahden seurakunnan ja Latokaski-seuran kanssa.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan toimintaan!

 

Tutustu ajankohtaiseen ohjelmaamme ja meihin

Ohjelma Kuvagalleria Yhteystiedot

Joulumyyjäiset lauantaina Kaskikappelissa klo 10-12