9.4. Marttailta. Tehdään yhdessä suolaista ja makeaa pikku purtavaa iltapalaksi teemalla ”munasta moneksi”. Ilmoittautumiset Maijalle puh 040 7388786 viim.7.4. Tarvikemaksu 5 €. Marttojen juhlavuoden pääruoka-aine on kananmuna. Martta-munat tulivat myyntiin kauppoihin helmikuussa 2019.

24.4. Riipisen Ulla toivottaa tervetulleeksi Männikkörantaan Martta-iltaan kello 18.00. Kevään kunniaksi Marttaneule tuparit. Lähdemme kimppakyydein kirjastolta klo 17.45. Ilmoittaudu Maijalle puh 040 7388786.

8.5. Vanhusten kevätkirkko klo 13, Marttoja avustamassa.

16.5 Kuusan Marttojen järjestämä Marttailta Kuusan nuorisoseurantalolla: Jätetietoutta Martoille. Mustankorkea Oy:n asiantuntija opastaa jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen liittyvissä asioissa sekä kertoo ajankohtaisista jäteasioista.

22.5. Seututk:n kansantautien terveyspäivä kirjastolla kello 12 -16. Laukaan Martoilla kahvio.

25.5. Puutarhalauantai ja taimienvaihtopäivä kirjaston pihalla.

4.6. Kevään retkipäivä. Retki Kuokkalan Kartanoon 9.5. ja luontoretki Hitonhaudalle 21.5. on peruttu. Kuokkalan kartanon kahvilatoiminta on loppunut 5.3.2019.

Vuosi 2019 on Marttajärjestön 120-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuoden teema kiteytyy tunnuslauseeseen Hyvä arki kuuluu kaikille. Vuotta vietetään monipuolisen marttailun ja erilaisten pienten ja suurten tapahtumien merkeissä.
Juhlavuoden käsityötempaus on sukat äidille. Kampanjassa lahjoitetaan vuoden 2019 aikana ensimmäisen lapsensa synnyttäneille tai adoptioäideille villasukat. Sukat voi myös tehdä omalle äidille, mummolle tai muulle itselle tärkeälle äidille. Laukaan martat on mukana kampanjassa, meillä on myös lankoja sukkien neulontaan. Voit tuoda sukat marttailtaan, sukat toimitetaan keskitetysti eteenpäin piiriin ja sieltä synnytyssairaalaan. Marttaliitto toimittaa sukat adoptioäideille. Ennen piiriin toimittamista kiinnitämme sukkiin kampanjaa varten tehdyt tägit, joissa kerrotaan kampanjasta ja kutsutaan mukaan marttoihin. Eläintalouksissa neulotut sukat toimitetaan muovipussissa ja päälle teksti neulottu eläintaloudessa.

Marttaillat pääsääntöisesti tiistaisin kuukauden 2. ja 4. viikolla. Tarkemmat tiedot tällä sivulla, sähköpostitse ja Laukaa-Konnevesilehden seuratoimintaa palstalla.

TERVETULOA MARTTAILEMAAN.

 

Jaa sivu