Kiitos kaikille Maailman suurimpaan Marttailtaan osallistuneille. Meillä oli hienot juhlat seurakuntatalolla. Mukana oli noin 120 Marttaa ystävineen. Lisää kuvagalleria sivulla.

26.2. Marttailta kello 18 seurakuntatalolla. Tervetuloa.  Makramee solmeilua ja askartelua Saaran ja Leenan opastuksella. Martta lehdessä 6/2018 on makramee tekniikalla tehdyn avaimenperän ohje.

Olemme varanneet Kuusan kanavateatteriin 25 lippua Sirkku Peltolan näytelmään Tyttö ja varis. Tämä on kaunis, elämänmakuinen tarina ihmisistä ja inhimillisyydestä. Ohjaaja Minna Tuomainen. Meille varatut lipun on ke 13.3. klo 19.00 esitykseen. Lähdetään joukolla virkistäytymään teatteriin kimppakyydein. Lipun hinta 12€. Martat maksavat kahvin/teen pullan kera. Sitovat ilmoittautumiset sihteeri Leenalle puh. 040 7418703 viimeistään 25.2.

Vuosi 2019 on Marttajärjestön 120-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuoden teema kiteytyy tunnuslauseeseen Hyvä arki kuuluu kaikille. Vuotta vietetään monipuolisen marttailun ja erilaisten pienten ja suurten tapahtumien merkeissä.
Juhlavuoden käsityötempaus on sukat äidille. Kampanjassa lahjoitetaan vuoden 2019 aikana ensimmäisen lapsensa synnyttäneille tai adoptioäideille villasukat. Sukat voi myös tehdä omalle äidille, mummolle tai muulle itselle tärkeälle äidille. Laukaan martat on mukana kampanjassa, meillä on myös lankoja sukkien neulontaan. Voit tuoda sukat marttailtaan, sukat toimitetaan keskitetysti eteenpäin piiriin ja sieltä synnytyssairaalaan. Marttaliitto toimittaa sukat adoptioäideille. Ennen piiriin toimittamista kiinnitämme sukkiin kampanjaa varten tehdyt tägit, joissa kerrotaan kampanjasta ja kutsutaan mukaan marttoihin. Eläintalouksissa neulotut sukat toimitetaan muovipussissa ja päälle teksti neulottu eläintaloudessa.

Marttaillat pääsääntöisesti tiistaisin kuukauden 2. ja 4. viikolla. Tarkemmat tiedot tällä sivulla ja Laukaa-Konnevesilehden seuratoimintaa palstalla.

TERVETULOA MARTTAILEMAAN.

 

Jaa sivu