3.12. Laukaan kirjasto viettää 20-vuotisjuhlaa. Laukaan Martat huolehtivat kahvituksesta.

11.12. Gölgi- ja joululauluilta klo 18 Srk-talolla

15.12. S-Marketin joulukahvitus klo 10 – 16. Kuusi marttaa lupautunut hommiin, ollaan kahdessa vuorossa.

Vanhustentalon kahvitus joulun alla toteutunee myös tänä vuonna Ritvan ja Raijan hoitamana.

Maailman suurin Marttailta 31.1.2019 klo 18. Kuusan, Leppäveden ja Vihtavuoren marttojen kanssa. Seurakuntatalo varattu. Hanna Laakso seurakunnan edustajana. Keittiö käytössä leipomista varten. Ohjelmaa ja kahvit.

Ensi vuosi on Marttaliiton 120 juhlavuosi. Juhlavuoden käsityötempaus on sukat äidille. Kampanjassa lahjoitetaan vuoden 2019 aikana ensimmäisen lapsensa synnyttäneille tai adoptioäideille villasukat. Sukkiin liitetään Marttojen viesti järjestön tuesta perheen arjessa sekä kutsu tulla mukaan marttoihin. Sukat voi myös tehdä omalle äidille, mummolle tai muulle itselle tärkeälle äidille. Laukaan martat on mukana kampanjassa, meillä on myös lankoja sukkien neulontaan. Voit tuoda sukat marttailtaan, sukat toimitetaan keskitetysti eteenpäin piiriin ja tiettynä päivänä synnytyssairaalaan, kätilöt hoitavat sukkien jakamisen äideille. Marttaliitto vastaa sukkien toimittamisesta adoptioäideille. Ennen piiriin toimittamista kiinnitämme sukkiin kampanjaa varten tehdyt tägit, joissa kerrotaan kampanjasta. Eläintalouksissa neulotut sukat toimitetaan muovipussissa ja päälle teksti neulottu eläintaloudessa tms.

 

Marttaillat pääsääntöisesti tiistaisin kuukauden 2. ja 4. viikolla. Tarkemmat tiedot tällä sivulla ja Laukaa-Konnevesilehden seuratoimintaa palstalla.

TERVETULOA MARTTAILEMAAN.

 

Jaa sivu