ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2020

Vuonna 2020 aloitamme marttailun 21.1. klo 18 srk-talolla.
Suuri marttailta järjestetään 13.2.2020 neljän yhdistyksen voimin teemalla ystävyys.

Laukaan, Kuusan ja Leppäveden Martat ovat käynnistäneet keräyksen sydäniskurin hankkimiseksi Kuusan nuorisoseureurantalolle, Laukaan seurakuntatalolle, Leppäveden K-Markettiin ja Laukaan K-Supermarkettiin. Yksi iskuri maksaa noin 1500 €. Yksi osa keräystä on haastekampanja, keräykseen osallistujat ja haastajat julkaistaan Laukaa-Konnevesilehdessä. Rahankeräystili Kuusan Martat, tarkemmat tiedot kuvassa. Rahaa on saatu kerättyä jo kolmeen iskuriin.

 

Laukaan Martat on mukana Tuetaan tulevaisuuden harrastajaa kampanjassa. Novita on lahjoittanut villalankoja toimintaa varten. Perehdytämme Kuuvalon vaeltajien neljää ryhmää käsityön saloihin; solmut (avaimen perä, ranneke tms.), virkkaus ja neulekehikon käyttö.

Jos haluat itsellesi marttapaidan, niin paitakangasta voi ostaa piiritoimistosta, kaavat ja ohjeen ompeluun saa lainaksi piiritoimistosta. Voit tulostaa ohjeet ja kaavat myös marttojen www sivuilta, kaava koostuu 24 kpl A4 sivusta, linkki ohjeisiin. Valmiita paitoja ei ole saatavilla. Laukaan Martoilla on talkoolaisille lainattavissa marttapaidat koot 34, M ja L.

Jos olet kiinnostunut retkistä, tai olet valmis talkoolaiseksi, ota yhteyttä Maijaan 040 7388786, maija.helena.1@hotmail.com tai Leenaan 040 7418703, kuukkanenleena@gmail.com

Marttaillat pääsääntöisesti tiistaisin kuukauden 2. ja 4. viikolla. Tarkemmat tiedot tällä sivulla, sähköpostitse ja Laukaa-Konnevesilehden seuratoimintaa palstalla.

TERVETULOA MARTTAILEMAAN.

Jaa sivu