Tiistaina 8.11 Senioritanssia, vetäjänä Elisa Jalkanen. Seurakuntatalon nuorisotila on varattu klo 18.

Leppäveden, Vihtavuoren ja Laukaan Marttojen yhteinen pikkujoulu Ravintola Rosannessa keskiviikkona 23.11 klo 17.00.
Laukaan Marttojen osallistumismaksu 16€ sisältää alkuglögin, lämpimän kanavoileivän, salaatin, ruokajuoman, kahvin tai teen joulutortun ja piparin kera, sekä jouluista ohjelmaa, mukavaa yhdessäoloa ja yllätysarvonnan.
Ilmoittautumiset Maijalle 16.11 mennessä 040 738 8786.
Osallistumismaksu tilille FI21 5221 0520 0761 51.
Tervetuloa!

Vauvasukat

MLL:n Laukaan yhdistys on kysynyt Marttoja neulomaan vauvoille sukkia, koko n. 9 cm.  Lahjoittavat niitä neuvolaan annettavaksi 3 kuukauden neuvolakäynnillä kirkonkylän alueella syntyville vauvoille. MLL ostanut meille lankoja, niitä jaetaan halukkaille neulojille kokouksissa.

Osallistumme pyydettäessä kauppojen ja tapahtumien kahvituksiin ym. työtehtäviin, joissa mahdollisuus varainhankintaan.

Koronan vuoksi toiminnan suunnittelu haasteellista, tilanne aiheuttaa varmasti muutoksia suunnitelmiin.

Sivustoltamme löytyy ohjeita kohdan alta ideoita parsimiseen, paikkaukseen ja sashiko tekniikasta. Kokeile korjaamista tai kirjontaa perinteisellä tai uudella tavalla. Voit jakaa kuvia töistäsi facebook sivuillemme. Opitaan toisiltamme. Koronan hellitettyä palaamme kasvotusten aiheeseen.

Martoilla on myös virtuaalista toimintaa, tästä lisää www.martat.fi sivustolta. Myös Marttojen Facebook sivustojen kautta voi marttailla virtuaalisesti. Marttojen Facebook sivuille on mm. hauska ryhmä: keskeneräisten käsitöiden kerho. Kerhon myötä tai ilman kerhoa nyt on tilaisuus tehdä monenlaisia kotihommia ja nauttia ulkoilusta turvaetäisyydet huomioiden. Marttojen webinaarit ovat mukava tapa oppia – kuuntelet, katselet ja voit oppia uutta. Tästä lisää tietoa Martta-akatemian sivuilta.

Marttaliiton sivuilta löytyy ohjeet kasvomaskin ompeluun ja käyttöön:

Omaan käyttöön tehtävä kankainen kasvomaski ei anna teollisesti valmistetun ja testatun hengityksensuojaimen vertaista suojaa, mutta auttaa arkipäivän suojautumisessa. Muista olla erityisen huolellinen hygieniassa, kun käytät kasvomaskia.

Marttapaidat

Jos haluat itsellesi marttapaidan, niin paitakangasta voi ostaa piiritoimistosta, kaavat ja ohjeen ompeluun saa lainaksi piiritoimistosta. Voit tulostaa ohjeet ja kaavat myös marttojen www sivuilta, kaava koostuu 24 kpl A4 sivusta, linkki ohjeisiin. Valmiita paitoja ei ole saatavilla. Laukaan Martoilla on talkoolaisille lainattavissa marttapaidat koot 34, M ja L.

Laukaan Marttojen toiminnasta

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, retkistä, tai olet valmis talkoolaiseksi, ota yhteyttä Maijaan 040 7388786, maija.helena.1@hotmail.com tai Leenaan 040 7418703, kuukkanenleena@gmail.com

Marttaillat pääsääntöisesti tiistaisin kuukauden 2. ja 4. viikolla. Tarkemmat tiedot tällä sivulla, sähköpostitse ja Laukaa-Konnevesilehden seuratoimintaa palstalla. TERVETULOA MARTTAILEMAAN.