Laukaan Martat pitää toiminnassaan toistaiseksi tauloa koronavirustilanteen takia.

24.3. piti olla Marttailta seurakuntatalolla, aiheena karjalanpiirakat. Marttojen sivuilta löytyy ohjeita monenlaisten karjalanpiirakkojen tekoon, siellä on myös video piirakoiden valmistuksesta, linkki ohjeeseen. Kuvia piirakoiden valmistuksesta voit laittaa vaikka Laukaan Marttojen Facebook sivulle.

Marttojen Facebook sivuille on perustettu hauska ryhmä: keskeneräisten käsitöiden kerho. Kerhon myötä tai ilman kerhoa nyt on tilaisuus tehdä monenlaisia kotihommia ja nauttia ulkoilusta turvallisuusetäisyydet huomioiden.

Jos haluat itsellesi marttapaidan, niin paitakangasta voi ostaa piiritoimistosta, kaavat ja ohjeen ompeluun saa lainaksi piiritoimistosta. Voit tulostaa ohjeet ja kaavat myös marttojen www sivuilta, kaava koostuu 24 kpl A4 sivusta, linkki ohjeisiin. Valmiita paitoja ei ole saatavilla. Laukaan Martoilla on talkoolaisille lainattavissa marttapaidat koot 34, M ja L.

Jos olet kiinnostunut retkistä, tai olet valmis talkoolaiseksi, ota yhteyttä Maijaan 040 7388786, maija.helena.1@hotmail.com tai Leenaan 040 7418703, kuukkanenleena@gmail.com

Marttaillat pääsääntöisesti tiistaisin kuukauden 2. ja 4. viikolla. Tarkemmat tiedot tällä sivulla, sähköpostitse ja Laukaa-Konnevesilehden seuratoimintaa palstalla.

TERVETULOA MARTTAILEMAAN.

Jaa sivu