Marttailta keskiviikkona 25.11.,tehdään karjalanpiirakoita.

Tänä vuonna on Leppäveden Marttojen vuoro järjestää pikkujoulut. Kanssamme ovat Leppäveden, Vihtavuoren ja Kuusan Martat. Joulukauteen virittäydytään kanavateatterin esityksellä Ministeriä viedään, esitykseen mahtuu 60 Marttaa. Pikkujoulu tilaisuus alkaa Kuusan kanavateatterissa 22.11 klo 14.30 ennen teatteriesitystä, nautimme glögit suolaisen leivän kera. Väliajalla Kuusan nuorisoseura tarjoaa kahvit ja tortut, näin he palkitsevat meitä sydäniskurin hankinnasta. Teatterilippu ja suolainen tarjottava maksavat sinulle 12€, Laukaan Martat maksavat kustannuksista 5€ / Martta. Sitovat ilmoittautumiset 8.11. mennessä sihteerille sähköpostilla kuukkanenleena@gmail.com tai puh 040 7418703. Lähtijöille ilmoitetaan Marttojen tilinumero, jolle voi maksaa lipun hinnan. Kimppakyydit. Noudatetaan koronaohjeita. Tervetuloa.

Pidetään turvavälit, käytetään maskeja ja huolehditaan käsihygieniasta.

Laukaan Martat piti toiminnassaan taukoa koronavirustilanteen takia.

Martoilla oli kevään aikana virtuaalista toimintaa, tästä lisää www.martat.fi sivustolta. Myös Marttojen Facebook sivustojen kautta voi marttailla virtuaalisesti. Marttojen Facebook sivuille on mm. hauska ryhmä: keskeneräisten käsitöiden kerho. Kerhon myötä tai ilman kerhoa nyt on tilaisuus tehdä monenlaisia kotihommia ja nauttia ulkoilusta turvaetäisyydet huomioiden.

Marttaliiton sivuilta löytyy ohjeet kasvomaskin ompeluun ja käyttöön:

Omaan käyttöön tehtävä kankainen kasvomaski ei anna teollisesti valmistetun ja testatun hengityksensuojaimen vertaista suojaa, mutta auttaa arkipäivän suojautumisessa. Muista olla erityisen huolellinen hygieniassa, kun käytät kasvomaskia.

Marttapaidat

Jos haluat itsellesi marttapaidan, niin paitakangasta voi ostaa piiritoimistosta, kaavat ja ohjeen ompeluun saa lainaksi piiritoimistosta. Voit tulostaa ohjeet ja kaavat myös marttojen www sivuilta, kaava koostuu 24 kpl A4 sivusta, linkki ohjeisiin. Valmiita paitoja ei ole saatavilla. Laukaan Martoilla on talkoolaisille lainattavissa marttapaidat koot 34, M ja L.

Laukaan Marttojen toiminnasta

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, retkistä, tai olet valmis talkoolaiseksi, ota yhteyttä Maijaan 040 7388786, maija.helena.1@hotmail.com tai Leenaan 040 7418703, kuukkanenleena@gmail.com

Marttaillat pääsääntöisesti tiistaisin kuukauden 2. ja 4. viikolla. Tarkemmat tiedot tällä sivulla, sähköpostitse ja Laukaa-Konnevesilehden seuratoimintaa palstalla. TERVETULOA MARTTAILEMAAN.