Lentävänniemen Martat

telle.yntala@gmail.com

Tietoa toiminnasta

MARTTAILLAT syksy 2022

 

to  6.10.  Mitä uutta pääkirjasto Metsossa?

Kirjasto on nykyään paljon muutakin kuin kirjojen lainauspaikka tai lukusali. Nyt on hyvä mahdollisuus tutustua uudistuneeseen pääkirjasto Metsoon sekä talon moninaisiin palveluihin. Oppaana toimii Riitta Aromäki. Ilm. viimeistään 30.9. telle.yntala@gmail.com tai 040 741 8360. Klo 17.30, kesto 1 h, os. Pirkankatu 2

 

to  20.10  Jäsenet ja mieli vetreäksi liikkumalla ja rentoutumalla

Venyttelemme kireitä lihaksia tuolitanssin avulla, ja loput jumit avautuvat rentoutuksessa. Mukavat vaatteet päälle ja oma jumppamatto mukaan rentoutumishetkeä varten. Mansikkapaikka, Pikkusaarenkuja 2, klo 18.

 

to  3.11.  Pulikat heilumaan ruokakurssilla

Mansikkapaikka muuttuu piirakkaleipomoksi, kun rypytämme porukalla kotoisia karjalanpiirakoita. Ota mukaan oma pulikka, jos sinulta sellainen löytyy. Kokeilemme myös, miten pastakone pärjää perinteiselle pulikalle. Ilm. viimeistään 28.10 telle.yntala@gmail.com tai 040 741 8360. Kurssin hinta 10 €/hlö. Mansikkapaikka, Pikkusaarenkuja 2, klo 18.

 

ke 16.11.  Askartelun iloa syksyn pimeyteen

Valmistamme ekologisia mehiläisvahakääreitä ja taittelemme lahjakasseja ylijäämätapeteista. Tee itsellesi tai lahjaksi. Kääreitä varten tarvitset puuvillakankaaan paloja, n. 30-40 cm. Tarkoitukseen soveltuvat hyvin esim. vanhat verhot tai pöytäliinat, mieluiten käytössä jo vähän pehmenneet. Jos itseltäsi ei löydy sopivia, kannattaa käydä Nextiilistä etsimässä sopivia. Mansikkapaikka, Pikkusaarenkuja 2, klo 18.

 

to  1.12Laulellen kohti joulua

Pikkujoulua vietetään visaillen ja karaoken merkeissä. Lauletaan yksin tai porukalla, pääasia, että on hauskaa.  Mansikkapaikka, Pikkusaarenkuja 2, klo 18.

 

Osaan marttailloista on ilmoittautuminen, joka on aina sitova. Jos et pääse osallistumaan, ilmoitathan peruutuksesta ajoissa.

Jos sinulla on marttailusta innostuneita ystäviä, ota ihmeessä mukaan toimintaan.

 

HUOM! Keräämme Mansikkapaikan marttailloissa kahvirahan 2 €.

 

Lisätietoa pj Tellervo Yntälä, 040 7418360