Lentävänniemen Martat

telle.yntala@gmail.com

Tietoa toiminnasta

MARTTAILLAT kevät 2023

 

ti 31.1.  Maailman suurin marttailta

Kokoonnumme viettämään maailman suurinta marttailtaa jumpaten ja rennosti jutustellen ja kahvitellen. Verrytellään niskat vetreiksi ja lopuksi rentoudutaan patjojen päällä. Otathan mukaan oman jumppa-alustan. Mansikkapaikka, Pikkusaarenkuja 2, klo. 18.

 

ke 15.2.  Tutustutaan vegaaniruokavalioon

Juhlat tulossa ja yksi vieraista ilmoittaa olevansa vegaani. Mikä neuvoksi? Tule kuulemaan, mitä tarkoittaa vegaani ja mitä kuuluu vegaanin ruokavalioon. Tarjoiluvinkkejäkin on luvassa, samoin pientä vegaanista purtavaa. Mansikkapaikka, Pikkusaarenkuja 2, klo 18.

 

ke 1.3.  Retki Emil Aaltosen museoon

Onko hiljattain remontoitu Emil Aaltosen museo vielä käymättä? Lähde marttojen kanssa tutustumaan taloon ja siellä esillä oleviin näyttelyihin. Opastettu kierros alkaa klo 17.30 ja kestää 45 min. Pääsymaksu 3 € / 2 € / museokortti. Osoite: Mariankatu 40, Tampere (Pyynikinlinna).

 

to 16.3.  Vuosikokous

On aika jättää taakse vanha vuosi ja kääntää katseet uuteen. Tule mukaan vaikuttamaan. Mansikkapaikka, Pikkusaarenkuja 2, klo 18.

 

to 30.3.  Virkaten kohti kesää

Ajatukset on jo kesässä ja ulkoilmaelämässä, kun virkkaamme Aulin opastuksella ampiaispesät terassirauhaa turvaamaan. Virkattu pesä on luontoystävällinen tapa estää ampiaisten pesiminen terassille tai parvekkeelle. Jos sinulta löytyy harmaata tai harmaanruskeaa lankaa ja siihen sopiva virkkuukoukku, otathan mukaasi. Tarpeen vaatiessa tarvikkeita löytyy myös Mansikkapaikasta, samoin täytevanu. Jos et ole virkkaustaitoinen, voit tehdä pesän suodatinpaperista. Mansikkapaikka, Pikkusaarenkuja 2, klo 18.

 

ke 19.4.  Kotivara – varaudutaan poikkeuspäivän varalle

Kuinkahan monelta meistä löytyy kotoa kotivara? Yksi marttojen vuoden teemoista on kotivara. Mitä se tarkoittaa, mitä sisältää ja kuinka pitkäksi aikaa olisi hyvä varautua? Perehdytään aiheeseen Mansikkapaikassa, Pikkusaarenkuja 2, klo 18.

 

Jos sinulla on marttailusta innostuneita ystäviä, ota ihmeessä mukaan toimintaan.

 

HUOM! Keräämme Mansikkapaikan marttailloissa kahvirahan 2 €.

 

Lisätietoa pj Tellervo Yntälä, 040 7418360