Lentävänniemen Martat

auli.siltanen@gmail.com

Tietoa toiminnasta

MARTTAILLAT kevät 2019

 

 

ti 15.1.  Sukelletaan haltioiden maailmaan

Kulttuuritalo Laikku tuo yhteistyössä Suomen Jouluvalo Oy:n kanssa Ikurista tutun ja suuren suosion saavuttaneen jääveistospuiston yleisön ihailtavaksi aivan Tampereen keskustaan. Laikunlavan edustalle kohoava jääveistosteltta kätkee sisälleen haltioiden maan, jossa katsoja pääsee tutustumaan Näsijärven
mystisiin, erilaisia taikavoimia omaaviin vedenalaisiin asukkeihin. Laikun puisto (Vanhan kirjastotalon puisto). Klo 18. Lipun hinta 5 € / hlö. Lisätietoja www.jaateltta.fi

 

to 31.1.  Maailman suurin marttailta
Juhlitaan 120-vuotiasta marttajärjestöä. Tarjolla ripaus historiaa, katse tulevaan sekä seitsemän sortin kahvipöytä. Ota mukaan ystäväsikin. Mansikkapaikka, Lentävänniemenkatu 6, klo 18.

 

ti 12.2.  Kevään kässäillassa kilisevät sukkapuikot

Juhlavuoden käsityötempauksessa neulotaan sukkia uusille äideille: synnyttäneille, adoptioäideille ja sijaisäideille. Tule mukaan iloiseen ompeluseuraan. Jos kotoasi löytyy ylimääräisiä sukkalankoja, otathan mukaasi. Pienistäkin keristä on iloa. Mansikkapaikka, Lentävänniemenkatu 6, klo 18.

 

to 28.2.  Vuosikokous

On aika jättää taakseen vanha vuosi ja kääntää katseet kohti uutta. Tule mukaan vaikuttamaan. Mansikkapaikka, Lentävänniemenkatu 6, klo 18.

 

ke 13.3.  Mielenhuoltoa mindfulnessilla

Joko olet kokeillut mindfulnessia? Tule tutustumaan ja kokeilemaan. Psykofyysissosiaalisen hyvinvoinnin ohjaaja Anna Kallunki. Mansikkapaikka, Lentävänniemenkatu 6, klo 18.

 

ti 26.3.  Iltahupia aikuisille Superparkissa

SuperPark Särkänniemi on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löytyvät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

Voit ottaa mukaan hauskanpitoon puolison tai ystävän.

Huom. Aikuisten illoissa saavat huvitella ainoastaan aikuiset.

SuperPark Särkänniemi, klo 19 – 21. Lipun hinta 12 € / hlö.

 

ti 9.4.  Yllätysmuna – kananmunaa kaikin tavoin

Juhlavuoden pääraaka-aine kananmuna taipuu moneksi. Uusia vinkkejä

monipuolisen ravintopommin käyttöön.

Mansikkapaikka, Lentävänniemenkatu 6, klo 17.30. Kurssimaksu 10 €.

 

to 25.4.  Digi-ideoita!

Digimaailma tarjoaa kaikenlaisia arjen iloja ja apuja. Tutkaillaan yhdessä kiintoisia sovelluksia ja palveluja, siis jotain muuta kuin niitä jo tavanomaisia pankki- yms. palveluja. Tule kertomaan muillekin, jos käytät jotakin mielestäsi hyödyllistä, innostavaa tai ihan muuten vain mukavaa sovellusta. Jaetaan vinkkejä! Mansikkapaikka, Lentävänniemenkatu 6, klo 18.

 

ti 7.5.  Vaatekutsut Olgan puodissa

Olga kutsuu meidät tutustumaan puotinsa kevät- ja kesämallistoon. Olgan puoti Lielahdessa on jo monelle tuttu paikka, ja Olgan valloittava persoona ja palvelualttius tunnetaan hyvin sekä Tampereella että laajemmaltikin. Olgan Puoti, Possijärvenkatu 1, klo. 18. Ilmoittautuminen viim. 28.4. auli.siltanen@gmail.com tai 050 363 4943.

 

ma 20.5. Pullakahvia ja kotiseutuhistoriaa

Matti Toivakainen tarinoi Lielahden ja Niemen kartanoista, klo 18.00 Rientolan pirtti, Federleynkatu 19. Voit ottaa mukaan avekin.
Aloitetaan retki klo 17.30 kahvittelemalla Makutuotteen kahvilassa, Matilda Niemenkatu 22. Ilmoittaudu viimeistään 16.5  Telle 040 7418360 tai telle.yntala@gmail.com

 

HUOM! Keräämme Mansikkapaikan marttailloissa kahvirahan 2 €.

 

Lisätietoa pj Auli Siltanen, puh 050 3634943 ja sihteeri Tellervo Yntälä, 040 7418360

Jaa sivu