Leppävaaran Martat

Uusimaa | Espoo | leppavaara.martat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Tervetuloa Leppävaaran Marttojen sivuille.

Olemme perinteikäs, 76-vuotias yhdistys mutta toimimme ajan hengessä. Yhdistyksenmme toiminta on monipuolista ja toimintakalenterissa on tapahtumia kaikille jäsenille. Marttailu ei ole iästä kiinni. Se on tarkoitettu kaikenikäisille. Leppävaaran Marttoihin kuuluu päiväryhmä ja Lepuskin Marttojen toimintaryhmä.

 

Päiväryhmän marttaillat ovat parittomien viikkojen tiistaisin klo 16:00–18:00 ja toimintaryhämän parillisten viikkojen keskiviikkoina 18:00 – 20:00 Marttatalossa osoitteessa  Armas Launiksen katu 12. Leppävaara.  Sisäänkäynti on kerrostalon päädystä.

 

Marttailtamme muodostuvat erilaisista Marttaperinteeseen kuuluvista luennoista, keskusteluista ja kulttuurista. Askartelemme ja annamme toisillemme hyödyllistä tietoa ajankohtaisista asioista.  Katso tarkempi ohjelma Tapahtumakalenterista.

 

Olet tervetullut marttailemaan joukkoomme, oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa!
Jokainen on martta omalla tavallaan.

Tapahtumakalenteri

Tule mukaan Leppävaaran Marttojen toimintaan!

Lue lisää

Vuokratila

Meillä on oma 113 neliön kerhotila – sali, keittö, vessat ja eteinen, jota vuokraamme myös ulkopuolisille kokouksiin ja juhliin. Max 60 henkilöä.

 

Vuokra 100€/5h tai 150€/24 h. Vuokra maksetaan etukäteen.

 

Vuokralainen vastaa itse tilan siivouksesta.

 

Varauksien tiedustelu: leppavaara.martat@gmail.com

Marttalan kerhotilan keittiö

Tilassa keittiö normaalilla varustuksella - jääkaappipakastin, hella, uuni, mirko, kahvin- ja vedenkeitin. Sekalaisia astiota mm. 43 kahvikuppia, 33 kahvilautasta, 8 teekuppia, 44 leipälautasta, 28 juomalasia, 17 kuohuviinilasia.

Marttalan kerhotila

Tuoleja 60 hengelle. Samassa tilassa omassa huoneessaan toimii myös hieroja, joka saattaa olla asiakkaineen paikalla. He käyttävät myös eteistä ja vessoja.

Yhteystiedot

Laita rohkeasti viestiä sähköpostitse osoitteeseen leppavaara.martat@gmail.com

 

  Puheenjohtaja

Maikku Sarvas

Varapuheenjohtaja Maarit Nylund

Sihteeri Ulla Akso

 

Leppävaaran Martat kuuluu Uudenmaan Marttoihin