Leppävaaran Martat

Uusimaa | Espoo | leppavaara.martat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Tervetuloa Leppävaaran Marttojen sivuille.

Olemme perinteikäs, 76-vuotias yhdistys mutta toimimme ajan hengessä. Yhdistyksen vahvuus on jäsenissä ja tavoitteenamme on toteuttaa innostavaa ja kiinnostavaa marttatoimintaa, johon halutaan tulla ja jossa halutaan olla. Yhdistyksenmme toiminta on monipuolista ja toimintakalenterissa on tapahtumia kaikille jäsenille. Marttailu ei ole iästä kiinni. Se on tarkoitettu kaikenikäisille.

 

Marttaillat ovat parittomien viikkojen tiistaisin klo 16:00–18:00 Marttatalossa osoitteessa  Armas Launiksen katu 12. Leppävaara.  Sisäänkäynti on kerrostalon päädystä.

 

Marttailtamme muodostuvat erilaisista Marttaperinteeseen kuuluvista luennoista, keskusteluista ja kulttuurista. Askartelemme ja annamme toisillemme hyödyllistä tietoa ajankohtaisista asioista.  Tapaamisemme ovat aina mukavaa yhdessäoloa. Tämän lisäksi järjestämme tutustumisretkiä mielenkiintoisiin kohteisiin ja käymme teatteriesityksissä.

 

Kattojärjestönämme toimii valtakunnallinen Marttaliitto ja yhdistyksemme kuuluu Uudenmaan Marttoihin, joka tarjoaa asiantuntevaa kotitalousneuvontaa, ruokakursseja ja antoisia elämyksiä ja oppimisen iloa. Leppävaaran Marttoihin kuuluu myös Lepuskin Marttojen toimintaryhmä.

 

Olet tervetullut marttailemaan joukkoomme, oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa!
Jokainen on martta omalla tavallaan.

Tapahtumakalenteri kevät 2022

Tule mukaan Leppävaaran Marttojen toimintaan!

Lue lisää

Marttatalomme vuokraus

Meillä on oma 113-neliön kerhotila, jota vuokraamme myös ulkopuolisille kokouksiin ja juhliin. Tämänhetkiset varaushinnat: Koko päivän vuokra 120,00€ Kokous (n. 3h) 70,00€ Varauksien tiedustelu: leppavaara.martat@gmail.com

Yhteystiedot

Laita rohkeasti viestiä sähköpostitse osoitteeseen leppavaara.martat@gmail.com

 

 Puheenjohtaja Pirkko Virtaniva, p. 0400 495170
pirkko.virtaniva@gmail.com

Varapuheenjohtaja Maarit Nylund, p.050 4122069
maarit.nylund@gmail.com

Sihteeri Merja Grönberg
merjaa.gronberg@gmail.com

 

Hallitus:

Puheenjohtaja Pirkko Virtaniva, varapuheenjohtaja Maarit Nylund, rahastonhoitaja  Anja Keinänen, jäsenet: Ulla Akso, Elsa Kärkkäinen, Laura Saarelainen ja Kirsti Virtavuori.

Yhdistyksen sihteerinä toimii Merja Grönberg

Leppävaaran Martat kuuluu Uudenmaan Marttoihin