Liikkuvat Martat ry

Kymenlaakso I Kouvolan seutu ja lähialueet I liikkuvatmartat(at)gmail.com

Tietoa toiminnasta

”Liikkuvat Martat on nuorekas, reilusti kuitenkin kymmenvuotias.
Yhdessä marttailen liikutaan, kokemuksia, elämyksiä hankitaan.
Ilolla yhdessä tavataan, avoimesti kaikki mukaan otetaan.
Marttaperinteet kulkee mukana, kestävän arjen ja tämän päivän ekotekoina.
Jokainen Martta on tärkeä, Liikkuvissa Martoissa on järkeä”

 

 

Liikkuvat Martat on Kouvolan alueella toimiva nuorekas marttayhdistys. Toimintamme on nimensä mukaisesti liikunnallista, mutta siihen kuuluu myös paljon muuta yhdessäoloa ja -tekemistä.

 

Liikunnan osalta ohjelmistossamme on ainakin kaksi uutta lajikokeilua per toimintavuosi. Tähän mennessä olemme kokeilleet mm. aikuisbalettia, geokätköilyä, joogaa, lavista, seinäkiipeilyä ja suunnistusta. Olemme myös käyneet suokävelyllä ja eri luontopoluilla ulkoilemassa. Vuosittain kevät aloitetaan avantouinnilla ja lisäksi osallistumme yhdessä Kympin Nainen juoksutapahtumaan.

 

On meillä ohjelmistossa muutakin kuin liikuntaa, onhan martoilla perinteisesti käsityöt, kotitalous ja ympäristö lähellä sydäntä. Käsityöiltaan voi osallistua, vaikka olisi lankapeukalo keskellä kämmentä! Kotitaloutta harjoitamme silloin tällöin esimerkiksi yhdessä kokkaamalla tai Kymenlaakson Marttojen ruokakurssilla. Ympäristöön liittyviä aiheita ovat olleet esimerkiksi energianeuvonta sekä jätteiden lajittelun uudet tuulet. Lisäksi meillä on ollut sisustusilta sekä olemme käyneet stailattavana ammattikoululla. Tapahtumat suunnitellaan siten, että lapset voivat osallistua suurimpaan osaan marttailloista.

 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme!

 

Lisätietoa toiminnastamme antaa puheenjohtajamme

Hanna-Maija Kinnunen p. 040 596 91 78

Voit myös laittaa viestiä sähköpostilla:

liikkuvatmartat(at)gmail.com