Liikkuvat Martat ry

Liikkuvat martat on Kouvolan alueella toimiva nuorekas yhdistys. Toimintamme on nimensä mukaisesti usein liikunnallista, mutta siihen kuuluu myös paljon muuta yhdessäoloa ja yhdessätekemistä. Liikkuvat martat ry puheenjohtaja Hanna-Maija Kinnunen liikkuvatmartat(at)gmail.com

Tietoa toiminnasta

Liikunnan osalta ohjelmistossamme on ainakin kaksi uutta lajikokeilua per toimintavuosi. Tähän mennessä olemme kokeilleet mm. aikuisbalettia, geokätköilyä, joogaa, lavista, seinäkiipeilyä ja suunnistusta. Olemme myös käyneet suokävelyllä ja eri luontopoluilla ulkoilemassa. Vuosittain kevät aloitetaan avantouinnilla ja lisäksi osallistumme yhdessä Kympin Nainen juoksutapahtumaan.

 

On meillä ohjelmistossa muutakin kuin liikuntaa, onhan martoilla perinteisesti käsityöt, kotitalous ja ympäristö lähellä sydäntä. Käsityöiltaan voi osallistua, vaikka olisi lankapeukalo keskellä kämmentä! Kotitaloutta harjoitamme silloin tällöin esimerkiksi yhdessä kokkaamalla tai Kymenlaakson Marttojen ruokakurssilla. Ympäristöön liittyviä aiheita ovat olleet esimerkiksi energianeuvonta sekä jätteiden lajittelun uudet tuulet. Lisäksi meillä on ollut sisustusilta sekä olemme käyneet stailattavana ammattikoululla. Tapahtumat suunnitellaan siten, että lapset voivat osallistua suurimpaan osaan marttailloista.

 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme! Tapahtumamme ovat kaikille avoimia.

 

Lisätietoa toiminnastamme antaa puheenjohtajamme

Hanna-Maija Kinnunen p. 040 596 91 78

Voit myös laittaa viestiä sähköpostilla:

liikkuvatmartat(at)gmail.com

Toimintakalenteri

KEVÄT 2020

 

Ma 16.3.2020 Yhdenvertaisuusteema:

Yhteislauluilta Vaahteranmäen asumisyksikön asukkaille. Vaahteranmäen asumisyksikkö,  Jaakkolanmäki  1,  45910 Voikkaa. Tavataan talon pihalla klo 17.45 ja mennään yhdessä sisään.

 

Su 22.3.2020 klo 10 Marttojen kirkkopyhä Kuusankosken kirkossa.

 

Ke 15.4.2020 klo 18 Plokking (Lenkkeilyä ja luonnon siistimistä)

Lähdetään liikkeelle Pilkanmaan koululta (Pilkanmaantie 111). Omat roskapussit ja hanskat mukaan! Tämän yhteislenkin lisäksi kannustamme jäseniämme ploggaamaan koko huhtikuun!

 

La 9.5.2020 klo 10 Lintupongaus Mukulanlahden lintutornilla Iitin lyöttilässä:

7,5 km Pilkanmaantien ja Iitintien risteyksestä (eli Colorado Baarin risteyksestä) Iittiin päin. Mennään yhdessä pyörillä, lähtö Pilkanmaan Salelta (Kyöperiläntie 4) klo 10. Jos pyöräily ei onnistu, tule autolla suoraan lintutornille noin klo 10:30. Ota kiikarit mukaan jos sinulla on,muuten varustus kelin mukaan.

 

La 6.6.2020 klo 10:30 Kevätkirmaus Vierumäen urheiluopistolla (Os: Urheiluopistontie 400, Vierumäki)

Ohjelmassa mm. ohjattua ryhmäliikuntaa, leikkimielistä kisailua, rentoutumista ja kaiken kruunaa sauna ja uinti päivä päätteeksi! 15 Ensimmäisenä ilmoittautunutta pääsee mukaan! Ilmoittautuminen alkaa vuosikokouksen jälkeen perjantaina 21.2.2020 ja jatkuu 3.5.2020 asti: Hanna-Maijalle hm.kinnunen(at)saunalahti.fi

 

-Ohjelmamuutokset mahdollisia-