Aurinkoista ja lämmintä syksyä!

Nyt on aika mennä ”ulkohommiin” omenat, marjat , sienet, juurekset on säilöttävä!Työniloa!

p.s.Toivotaan että  syksyn mittaan päästäisiin palaamaan ns. normaaliin päiväjärjestykseen kokoontumaan ja harrastamaan yhdessä uusissa tiloissa.

 

 

RAKAS RYIJY

Tuleeko ryijysi Rakas ryijy -näyttelyyn  28.6. – 28.8.2021 Joensuun Taitokorttelissa? Pohjoiskarjalaisten marttojen ryijyjä etsivät toiminnanjohtajat Tuija Tekin, Taito Pohjois-Karjala ry, ja Heli Hjälm, Pohjois-Karjalan Martat ry. Ryijyt voivat olla esim. evakkojen mukana tulleita, perintönä kulkevia tai itsetehtyjä. Jos sinulla on ryijy, jonka voit luovuttaa kesäajaksi näyttelyyn, toimi seuraavasti:

Täytä ryijyä koskevat tiedot lomakkeelle, jonka voit tulostaa Marttojen sivustolta netistä (https://www.martat.fi/pohjois-karjala/wp-content/uploads/sites/13/2021/03/RakasRyijyOhje2021.pdf) tai hakea Taitokorttelista (Koskikatu 1, Joensuu) sekä ota kuva ryijystä. Toimita lomake ja kuva Taitokortteliin Tuija Tekinille, 0400 364 234. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostitse ryijyä koskevat lomaketiedot kuvan kera osoitteeseen tuija.tekin@taitopohjoiskarjala.fi. Ryijyt toivotaan toimitettavan Taitokortteliin 5.6. mennessä.

Lisätietoja: Tuija Tekin, tuija.tekin@taitopohjoiskarjala.fi, 0400 364 234

 

 

Tervehdys Marttakeskuksesta! Muistuttelen tulevista ketjukoulutuksista. Näistä voi saada aiheita omiin yhdistysiltoihin. Ketjukoulutukset ovat maksuttomia, mutta osallistujien tulee olla Marttojen jäseniä. Ketjukoulutukset tapahtuvat etänä, jolloin matka ei ole este osallistumiselle. Muutama osallistuja mahtuu toki Marttakeskuksenkin kursseille.

 

lmoittautuminen Ketjukoulutuksiin ja muille kursseille onnistuu P-K:n Marttojen Tapahtumakalenterin kautta: https://www.martat.fi/pohjois-karjala/tapahtumakalenteri/

  • ke 27.10. klo 17–20 Ketjukoulutus: Yksi maapallo riittää/Teams

Lisätietoja: Maarit Sallinen-Uusoksa, kotipuutarha- ja ympäristöasiantuntija, maarit.sallinen-uusoksa@martat.fi, 050 448 3335

Tervehtien

Maria Kahreman

viestintäassistentti

Pohjois-Karjalan Martat ry

Koskikatu 5-7, 80100 Joensuu

toimisto 050 448 1125

tiedotus.pohjois-karjala@martat.fi

www.martat.fi/pohjois-karjala

Facebook | Twitter | Instagram | MartatTV

 

RUOKAKURSSEJA

  • Suomalaista superruokaa (1/2) -kurssi 26.5. klo 17-20, Marttakeskus, Joensuu, hinta 27-30 €

Kursseille ilmoittaudutaan Marttojen Tapahtumakalenterin kautta https://www.martat.fi/pohjois-karjala/tapahtumakalenteri/.