Seuraamme Aluehallintoviraston koronaohjeistusta ja -rajoituksia kokoontumisten suhteen. Sekä myös Marttaliiton ohjeistuksia ( Suositus korona-aikaan | Martat )

Ohessa suunniteltuja tapahtumia kesälle ja loppuvuodelle 2021 (päivitämme tapahtumalistaa tilanteen mukaan ja informoimme jäsenistöä sähköpostilla ja Länsi-Uusimaan järjestöpalstalla)

Martanpäivän piknik sunnuntaina 25.7.2021 klo 14.00

Sunnuntaina 25.7. alkaen klo 14 järjestetään Martanpäivän piknik Marttatuvan piha-alueella. Samalla vietämme Marttaliiton Vaatteidenvaihtotapahtumaa, johon voit tuoda itsellesi tarpeettomia vaatteita, kenkiä ja laukkuja vaihtoon. Ota omat piknik eväät mukaan – tervetuloa!

 

Syksyn toiminta

Nepparikerho aloittaa syksyn toiminnan tiistaina 21.9. klo 14. Tervetuloa mukaan! 🧶

to 2.9. Lohjan Aluemarttojen ulkoilutapahtuma Karjalohjalla Laiskanlinnan majatalon alueella alkaen klo 18. Linja-autokuljetus lähtee klo 17 Marttatuvalta.

 

Vesijumppa alkaa to 9.9. klo 16.30 – 17 (huom! muuttunut aloitusaika)

Kaaliruokakurssi la 25.9. alkaen klo 10 Marttatuvalla. Kurssille mahtuu 8 osallistujaa, ilmoittaudu Raunille.

Marttaillat:

tiistaina 31.8.

Teemme retken Karnaistenkorpeen. Linja-autokuljetus lähtee Marttatuvan pihalta klo 17.15 ja paluulähtö Virkkalaan klo 20.30. Ota omat grillauseväät mukaan, koska laavulla mahdollisuus grillaukseen/nuotio. Hyvät jalkineet ja säänmukainen vaatetus – toivomme tietysti erittäin kaunista syyssäätä😊 Täältä voi käydä jo etukäteen katsomassa tietoa Karnaistenkorvesta ja minkälaisia polkuja löytyy: Karnaistenkorven retkeilypolut – Lohja

 

Marttaillat sisätiloissa klo 18.30 (seurataan koronatilannetta ja tiedotaan mahdollista peruutuksista)

– marttailloissa ei  ole kahvitarjoilu koronatilanteen vuoksi. Ota oma maski mukaan (maskeja myös jaossa paikanpäällä sekä käsidesiä)

 tiistaina 14.9.  ”Nosh vaate-esittely” / Minna Kiviö
tiistaina 28.9. ”Metsä minussa” / Heikki Willamo
 tiistaina 12.10. ”Kolmen päivän kotivara” / Hanna Pikkarainen 
  • kokoonnumme Kässän talolla
tiistaina 26.10. Syyskokous
  • Marttatuvalla