Mäntsälän Martat ry

Uusimaa I Mäntsälä I mantsalanmartat@gmail.com

Tietoa toiminnastamme

Tervetuloa mukavaan marttajoukkoon!

Yhdistyksellämme on myös omat Facebook-sivut. 

Mäntsälän Martat on perustettu 1927. Ylitimme vuonna 2013 jo sadan jäsenen rajan. Jäsenemme ovat kaikenikäisiä ja edustamme montaa eri ammattia. Marttatoiminta sopii kaikille. Mukana on lapsiperheiden arkea eläviä, tiiviisti työelämässä mukana olevia, kotiäitejä, eläkeläisiä. Olemme eri näköisiä ja eri kokoisia, mutta kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Olemme innokkaita oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja asioihin.

Seuraava marttailtamme on keskiviikkona 27.2. klo 19.00. Kokoonumme Kulmiksessa, Keskuskatu 11, alakerta. Kahvipannu on kuumana klo 18.30 alkaen. Marttaillan aiheena on Vuosikokous. Tervetuloa! Käsittelemme vuoskokouksen vaatimat asiat ja valitsemme yhdistyksellemme uuden puheenjohtajan. Vuosikokous hyväksyy hallituksen ehdottaman toimintasuunnitelman. Tule keskustelmaan myös kesäretkestämme.

Jos haluat tietää Mäntsälän Marttojen toiminnasta, ota yhteys puheenjohtaja Marjut Jokiseen. Yhteystiedot p. 050 381 9201 tai kartanomatkat@kartanomatkat.fi

Yhdistyksen oma sähköposti on mantsalanmartat@gmail.com

Sivujen päivitys on käynnissä, eivätkä sivut ole vielä täydelliset.

Jaa sivu