Mäntsälän Martat ry

Uusimaa I Mäntsälä I mantsalanmartat@gmail.com

Tietoa toiminnastamme

Tervetuloa mukavaan marttajoukkoon!

Yhdistyksellämme on myös omat Facebook-sivut. 

Mäntsälän Martat on perustettu 1927. Ylitimme vuonna 2013 jo sadan jäsenen rajan. Jäsenemme ovat kaikenikäisiä ja edustamme montaa eri ammattia. Marttatoiminta sopii kaikille. Mukana on lapsiperheiden arkea eläviä, tiiviisti työelämässä mukana olevia, kotiäitejä, eläkeläisiä. Olemme eri näköisiä ja eri kokoisia, mutta kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Olemme innokkaita oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja asioihin. Tule rohkeasti mukaan!

Seuraava marttailtamme on keskiviikkona 10.4 klo 18.00 HUOM! kellonaika. Kokoonumme Riihenmäen koululla, Einontie 3. Vanhan koulun puoleisella P-paikalla (se pääty, jossa on kotitalousluokat). Puheenjohtajamme Raija on lähettänyt tästä sähköpostia. Lue Raijan seikkaperäinen kirje illan kulusta ja mitä sinun täytyy ottaa itse mukaan. Ole paikalla viimeistään klo 18, sillä silloin illan opettajamme Sari Auramo hakee meidät  P-paikalta. Jos myöhästyt, ota talteen Raijan puhelinnumero, johon voit soittaa, jotta pääset sisään. Koulun ovet ovat lukossa.

Kesäretkelle lähdemme ti 11.6. Tampereelle.

Laita jo nyt kalenteriin päivämäärä la 14.9. Silloin Helsingissä tapahtuu Marttailun merkeissä.

Jos haluat tietää Mäntsälän Marttojen toiminnasta, ota yhteys puheenjohtaja Raija Laaksoon. Yhteystiedot p. 040 031 0615 tai mantsalanmartat@gmail.com. Retkistä tiedotetaan enemmän myöhemmin.

HUOM! Yhdistykselle on luotu uusi sähköposti, jota pääsevät lukemaan kaikki hallituksen jäsenet mantsalanmartat@gmail.com. Jos haluat laittaa henkilökohtaista postia Raijalle, voit osoittaa sen Raijan omaan sähköpostiin raija.k.laakso@pp.inet.fi

Sivuja päivitetään vähitellen.  Koko vuoden ohjelma on nähtävissä sivuilla. Katso Toimintasuunnitelma 2019.

Toimintasuunnitelma 2019

Jaa sivu