Mäntsälän Martat ry

Uusimaa I Mäntsälä I mantsalanmartat@gmail.com

Toimintamme on edelleen tauolla koronarajoitusten vuoksi. Seuraamme tilannetta ja teemme toiminnan jatkosta päätöksiä annettujen ohjeiden mukaan.

Ajankohtaista: Maailman suurin marttailta ke 19.5. klo 17-21 Kunnantalon amfiteatterissa ja aulassa. Teemana ekologisuus, kierrätys ja kohtuullisuus - yksi maapallo riittää. Ennakkoilmoittautuminen ! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista: Mäntsälän Martat kutoivat ja lahjoittivat Mäntsälän Pelastuslaitoksen miehille villasukat.

Tietoa toiminnastamme

Tervetuloa mukavaan marttajoukkoon!

Mäntsälän Martat on perustettu 1927. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä 116. Jäsenemme ovat kaikenikäisiä ja edustamme montaa eri ammattia. Marttatoiminta sopii kaikille. Mukana on lapsiperheiden arkea eläviä, tiiviisti työelämässä mukana olevia, kotiäitejä, eläkeläisiä. Olemme eri näköisiä ja eri kokoisia, mutta kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Olemme innokkaita oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja asioihin. Tule rohkeasti mukaan!

Koko vuoden ohjelma on nähtävissä Toimintasuunnitelma kohdassa. Jos sinulla on ehdotuksia marttailtojen aiheiksi, ole yhteydessä puheenjohtajaan, sihteeriin tai muihin hallituksen jäseniin.

Yhdistyksellämme on myös omat Facebook-sivut.