Mäntsälän Martat ry

Uusimaa I Mäntsälä I mantsalanmartat@gmail.com

Mäntsälän Marttojen syksyn ohjelma jatkuu toimintasuunnitelman mukaan pienin muutoksin. Seuraamme koronavirustilannetta ja tarvittaessa peruutamme sovittuja tilaisuuksia. Päivitämme toimintasuunnitelmaa sitä mukaa, kun ohjelma vahvistuu.

Tulossa: Keskiviikkona 23.9. klo 18.00-19.00 tutustuminen Kulttuurimeijerin, Hotelli Kartanon Meijerin ja Cine Mäntsälä -elokuvateatterin tiloihin. Mahdollisuus osallistua myös klo 19.00 alkavaan elokuvanäytökseen "Metsäjätti".

Tietoa toiminnastamme

Tervetuloa mukavaan marttajoukkoon!

Mäntsälän Martat on perustettu 1927. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä 120. Jäsenemme ovat kaikenikäisiä ja edustamme montaa eri ammattia. Marttatoiminta sopii kaikille. Mukana on lapsiperheiden arkea eläviä, tiiviisti työelämässä mukana olevia, kotiäitejä, eläkeläisiä. Olemme eri näköisiä ja eri kokoisia, mutta kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Olemme innokkaita oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja asioihin. Tule rohkeasti mukaan!

Koko vuoden ohjelma on nähtävissä Toimintasuunnitelma kohdassa. Jos sinulla on ehdotuksia marttailtojen aiheiksi, ole yhteydessä puheenjohtajaan, sihteeriin tai muihin hallituksen jäseniin.

Yhdistyksellämme on myös omat Facebook-sivut.