Mäntsälän Martat ry

Uusimaa I Mäntsälä I mantsalanmartat@gmail.com

Ajankohtaista: keskiviikkona13.10.21 klo 18.00 Ahvenlammen leirikeskuksessa päätoimittaja/yrittäjä Sari Savela tulee kertomaan aiheesta Uupumuksesta uuteen alkuun. Lähtö kimppakyydeillä Seuriksen parkkipaikalta klo 17.30.

Ajankohtaista: keskiviikkona 27.10.21 klo 18.00 Ahvenlammen leirikeskuksessa, potilasasiamies Clarissa Peura, Sosiaalitaito Oy:stä tulee kertomaan potilaan oikeuksista.Lähtö kimppakyydeillä Seuriksen parkkipaikalta klo 17.30.

Tietoa toiminnastamme

Tervetuloa mukavaan marttajoukkoon!

Mäntsälän Martat on perustettu 1927. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä 116. Jäsenemme ovat kaikenikäisiä ja edustamme montaa eri ammattia. Marttatoiminta sopii kaikille. Mukana on lapsiperheiden arkea eläviä, tiiviisti työelämässä mukana olevia, kotiäitejä, eläkeläisiä. Olemme eri näköisiä ja eri kokoisia, mutta kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Olemme innokkaita oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja asioihin. Tule rohkeasti mukaan!

Koko vuoden ohjelma on nähtävissä Toimintasuunnitelma kohdassa. Jos sinulla on ehdotuksia marttailtojen aiheiksi, ole yhteydessä puheenjohtajaan, sihteeriin tai muihin hallituksen jäseniin.

Yhdistyksellämme on myös omat Facebook-sivut.