Mäntsälän Martat ry

Uusimaa I Mäntsälä I mantsalanmartat@gmail.com

Mäntsälän Marttojen syksyn ohjelma on jatkunut osittain toimintasuunnitelman mukaan, mutta peruutuksia on jouduttu tekemään vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Seuraamme koko ajan koronavirustilannetta ja tarvittaessa peruutamme sovittuja tilaisuuksia. Marraskuun tilaisuudet on peruttu, sekä itsenäisyypäivän kahvitus. Päivitämme toimintasuunnitelmaan ajantasaiset tiedot ohjelmasta.

Tulossa: keskiviikko 21.10. klo 17.30 Ovikranssien teko, Leena Laakkonen ja Marja Siirtola, kulku Seurojentalolta kimppakyydeillä klo 17.15. Ilmoittaudu mukaan 14.10. mennessä! Mukaan puutarhasormikkaat, kasvomaski ja omat oksasakset, jos löytyy.

Tiedoksi: Marttaillat 4.11. ja 18.11. sekä pikkujoulut 2.12. ovat peruutettu hallituksen päätöksellä koronatilanteen vuoksi. Myös 6.12. itsenäisyyspäivän marttojen kahvitus on peruttu. Joulumyyjäisiä ei ole toistaiseksi peruutettu, vaan mietitään, miten ne voisi järjestää.

Tietoa toiminnastamme

Tervetuloa mukavaan marttajoukkoon!

Mäntsälän Martat on perustettu 1927. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä 120. Jäsenemme ovat kaikenikäisiä ja edustamme montaa eri ammattia. Marttatoiminta sopii kaikille. Mukana on lapsiperheiden arkea eläviä, tiiviisti työelämässä mukana olevia, kotiäitejä, eläkeläisiä. Olemme eri näköisiä ja eri kokoisia, mutta kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Olemme innokkaita oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja asioihin. Tule rohkeasti mukaan!

Koko vuoden ohjelma on nähtävissä Toimintasuunnitelma kohdassa. Jos sinulla on ehdotuksia marttailtojen aiheiksi, ole yhteydessä puheenjohtajaan, sihteeriin tai muihin hallituksen jäseniin.

Yhdistyksellämme on myös omat Facebook-sivut.