Mikkelin Marttaklubi ry

mikkelinmarttaklubi(at)gmail.com

Tietoa toiminnasta

Mikkelin Marttaklubi on vuonna 2007 perustettu, nuorekas marttayhdistys, johon kuuluu noin 100 jäsentä. Yhdistys on kaikille avoin sukupuolesta, iästä tai asuinalueesta riippumatta. Toimintamme on monipuolista ja pääset itse vaikuttamaan toimintaan. Martoissa on mahdollisuus uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen, vaikuttamiseen ja elämyksiin. Kokoonnumme noin kerran kuukaudessa eri paikoissa Mikkelissä ja teemme myös retkiä lähiseudun kohteisiin. Keskeisiä teemoja toiminnassa ovat arjen taidot, kuten ruoka, kodin ja perheen hyvinvointi, käden taidot sekä perinteet. Martoissa jokainen voi valita oman toimintansa ja osallistumisensa tason elämäntilanteensa ja käytettävissään olevan ajan puitteissa. Tule rohkeasti mukaan marttailtoihin  ja tutustumaan toimintaamme!

 

Elämä on parasta itse tehtynä!

 

Yhteystiedot:
Puheenjohtaja Laura Räisänen, puh. 050 9100548, laura.m.raisanen@gmail.com

Löydä Mikkelin Marttaklubin tapahtumat!

Toimintakalenteri 2022

Tule mukaan Mikkelin Marttaklubin toimintaan ja tuo ystäväsikin tutustumaan marttoihin. Olet lämpimästi tervetullut!

Lue lisää

Mikkelin kässäkahvila

Kässäkahvila on ilmainen ja avoin kaikille käsitöistä kiinnostuneille, eikä sinun tarvitse kuulua marttoihin tullaksesi mukaan toimintaan. Kokoontumiskerroilla on ohjattua tekemistä, mutta voit tulla myös mukaan jatkamaan omia töitäsi.

Lue lisää

Tee järkivalintoja!

Kestävä arki on Marttojen kotitalousneuvonnan teema vuosina 2018-2019.

Lue lisää

Juhlavuoden käsityötempaus: sukat äidille

120 vuotta täyttävät Marttaliitto ja Marthaförbundet sekä 100 vuotisjuhlaansa viettävä Kätilöliitto kutsuvat martat, marthat ja kätilöt syksyn 2018 ja vuoden 2019 aikana tekemään erilaisia ja eri tekniikoilla tehtyjä villasukkia

Lue lisää