Minna Martat ry

Minna Martat ry on aktiivinen marttayhdistys, joka toimii pääosin Kuopion keskustassa. Järjestämme monipuolista toimintaa: marttailtojemme aiheena on mm. ruoanlaitto, käsityöt, liikunta/ulkoilu, puutarha sekä erilaiset vierailut ja vierailijat. Vuosittain järjestämme myös pikkujoulun ja kevätkausi päätetään eväsretkellä jollekin Kuopion lähialueen monista laavuista tai muista nuotiopaikoista. Kokoonnumme usein Ajurinkadun marttalassa, mutta tilanteen mukaan myös muualla. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä osoitteeseen minna.martat@gmail.com. Kerromme mielellämme lisää!

Loppukevään 2018 marttaillat

To 19.4. klo 18 Puutarha-ilta, Ajurinkadun marttala (kahviraha 2 e/osallistuja). Jäsenemme Auni Miettinen välittää meille puutarhamartan ketjukoulutuksesta saamansa vinkit: aiheina kukkaviehe, pavut, yrtit ja minipuutarha.

To 3.5. Pannulapputempaus Kuopion torilla ja kauppakeskus Apajassa yhteistyössä Kuopion muiden marttayhdistysten kanssa. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

Ti 8.5. klo 18 Geokätköily. Kokoontuminen Pirtin koulun pihassa, lähialueella on kuulemma hyvin geokätköjä. Liikumme jalan n. 5 km matkan, joten kumisaappaat ja lämmin pukeutuminen ovat tarpeen. Ilmoittautuminen yhdistyksen sähköpostiin.

Ke 23.5. Laavuilta, kevätkauden päätös. Paikka ja muut yksityiskohdat tarkentuvat lähiaikoina.

Tervetuloa entiset ja uudet jäsenet!

Valokuvia marttailloista

Jaa sivu