Minna Martat ry

Minna Martat ry on aktiivinen marttayhdistys, joka toimii pääosin Kuopion keskustassa. Järjestämme monipuolista toimintaa: marttailtojemme aiheena on mm. ruoanlaitto, käsityöt, liikunta/ulkoilu, puutarha sekä erilaiset vierailut ja vierailijat. Vuosittain järjestämme myös pikkujoulun ja kevätkausi päätetään eväsretkellä jollekin Kuopion lähialueen monista laavuista tai muista nuotiopaikoista. Kokoonnumme usein Ajurinkadun marttalassa, mutta tilanteen mukaan myös muualla. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä osoitteeseen minna.martat@gmail.com. Kerromme mielellämme lisää!

Tapahtumakalenteri

Syksyn 2018 ohjelmaa:

 

Ke 10.10. klo 17.30 Vierailu käsityöliike Nappi ja Nauhaan (Vuorikatu 23), esittelyssä talven lankauutuudet ja helpot neulontaideat (esim. yhdestä kerästä pipo/huivi).

 

Ke 24.10. klo 18.00 Askarteluilta Ajurinkadun Marttalassa. Minna Martat osallistuvat Tuomiokirkon adventtimyyjäisiin su 2.12. ja sen tiimoilta kokoonnumme yhdessä kurkistamaan mitä yhdistykselle aiemmin hankituista askartelutarvikkeista voisi tehdä myyntiin leivonnaisten lisäksi. Kahviraha 2e/osallistuja.

 

Ke 7.11. klo 17.35-18.35 Ilmajoogan yksityistunti Pole Centerissä (Puusepänkatu 5 C 1). Ilmajoogassa käytetään katosta roikkuvia liinoja ja se on lähinnä kehonhuoltoa, joten tunti sopii hyvin ihan kaikille! Mukaan mahtuu korkeintaan 14 osallistujaa, omakustanteinen hinta on tällöin 14,30 euroa/osallistuja. Ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla, tarkemmat tiedot esim. pukeutumisen suhteen lähetetään ryhmäviestinä.

 

Marraskuun loppupuolella tulossa myös yhdistyksen perinteinen pikkujoulu, siitä lisätietoa kunhan yksityiskohdat varmistuvat!

 

Tervetuloa mukaan entiset ja uudet jäsenet!

Valokuvia marttailloista

Jaa sivu