Minna Martat ry

Minna Martat ry on aktiivinen marttayhdistys, joka toimii pääosin Kuopion keskustassa. Järjestämme monipuolista toimintaa: marttailtojemme aiheena on mm. ruoanlaitto, käsityöt, liikunta/ulkoilu, puutarha sekä erilaiset vierailut ja vierailijat. Vuosittain järjestämme myös pikkujoulun ja kevätkausi päätetään eväsretkellä jollekin Kuopion lähialueen monista laavuista tai muista nuotiopaikoista. Kokoonnumme usein Ajurinkadun marttalassa, mutta tilanteen mukaan myös muualla. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä osoitteeseen minna.martat@gmail.com. Kerromme mielellämme lisää!

Tapahtumakalenteri

Kevään 2019 ohjelmaa:

 

Ke 8.5. klo 17.30 Tutustuminen Puijon uuteen maastopyöräreittiin jalan (tai pyörällä). Tavataan pesäpallostadionin parkkipaikalla ja lähdetään siitä yhdessä rinnettä ylöspäin. Pukeuduthan sään mukaan, etenkin hyvät (vedenpitävät) kengät ovat tarpeen! Ei ennakkoilmoittautumista.

 

Ke 22.5. klo 17.30 Kevään päätös Puijonnokan laavulla. Tavataan Puijonsarventien varressa Aaro Jalkasen patsaalla, josta polku laavulle alkaa (paikalle voi tulla myös omatoimisesti). Yhdistys tarjoaa salaattia, makkaraa ym. syötävää. Otathan mukaan oman juoman, lautasen ja ruokailuvälineet. Jotta osataan varata sopivasti syötävää, ilmoittautuminen ennakkoon Minna Marttojen sähköpostiin.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan entiset ja uudet jäsenet!

Valokuvia marttailloista